The Hour

Títol original: The Hour

Any: 2011

País: Regne Unit

Creador: Abi Morgan

Temporades: 2

Plataforma:

 The Hour
(2011) on IMDb

De què va:

Una periodista té l’oportunitat de dirigir un programa de notícies a la BBC, que es dirà The Hour, i haurà de gestionar l’animadversió entre el presentador triat per al projecte i un dels seus reporters, que és un dels seus millors amics. Al mateix temps, la sèrie tracta alguns fets històrics de l’època com la crisi del canal de Suez.

Què és?

Una sèrie sobre un programa d'informatius de la BBC als anys 50, una mena de Mad Men de la televisió que creua dilemes periodístics amb trames personals.

La clau:

L'animadversió que creix entre el presentador i el reporter està vinculat a una qüestió de classe i de compromís. Mentre que el presentador és un home de bona família que no està interessat en fer un bon periodisme ni tampoc té grans idees, el reporter és idealista, de classe treballadora i molt intel·ligent a qui li dol ser relegat a una posició menor quan és qui està més preparat. A través d'aquest duel la sèrie parla de compromís periodístic i de la importància que la posició social i els contactes tenen per accedir a llocs de treball on haurien de comptar altres criteris.

Els actors:

La tripleta de protagonistes és el punt fort de The Hour: el presentador del programa està interpretat per Dominic West (The Wire, The Affair), el reporter està interpretat per Ben Whishaw (This Is Going to Hurt, A Very English Scandal) i la directora és Romola Garai (The Crimson Petal and the White, The Miniaturist, Emma).

La creadora:

Abi Morgan, que actualment és més coneguda per ser la creadora de la sèrie "The Split", sobre una família d'advocats especialitzats en divorcis.

Dona-li una oportunitat si:

Si t'agraden les sèries sobre periodisme o si t'interessen sèries com "Mad Men" o "The Crown", ambientada en la mateixa època.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs