Ted Lasso (T2)

Títol original: Ted Lasso

Any: 2020-2021

País: Regne Unit

Creador: Bill Lawrence, Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Joe Kelly

Temporades: 2 temporades

Plataforma:

Per Toni de la Torre

De què va:

A la segona temporada, l’entrenador més optimista mai vist a la televisió es troba amb un problema que li fa perdre el somriure. No és una derrota en un partit de futbol, ni la lesió d’un jugador, ni l’amenaça de baixar a segona divisió. Té a veure amb l’arribada a l’equip d’una psicòloga que es ficarà a la butxaca als jugadors i farà que ell se senti desplaçat, ja que el seu paper a l’equip és més anímic que futbolístic.

Interessant:

A Ted Lasso sempre li ha interessat més la vida que el futbol, i aquest és el secret del seu èxit: que ha entès que la competició esportiva és el camp perfecte per parlar de com afrontem l'adversitat, les expectatives o la derrota, tant individual com col·lectivament. "Football is life!", que diria en Dani Rojas. És un tractament similar al que en el seu moment va tenir Friday Night Lights , però aplicada a la comèdia.

L'origen:

El personatge de Ted Lasso va ser creat per promocionar l'emissió de partits de la lliga anglesa pel canal NBC Sports, i interpretat pel mateix Jason Sudeikis.

Dins i fora:

L'actor que l'interpreta el personatge, Jason Sudeikis, que és també co-creador de la sèrie, ha portat el seu personatge fora de la ficció, i en la presentació de la segona temporada va tenir un gest molt propi de Ted Lasso al portar una dessuadora en suport als noms dels jugadors anglesos que van fallar els penals a l'Eurocopa i que després van rebre insults racistes a les xarxes socials.

Et sonarà:

L'actriu Sarah Niles interpreta la psicòloga que tindrà un gran èxit amb els jugadors del Richmond FC. Segurament et sonarà d'haver-la vist en sèries com I May Destroy You o la comèdia Catastrophe, on va ser la Melissa.

L'altra trama:

A la primera temporada, la sèrie va posar punt i final a les trajectòries, dins de l'equip, de Jamie i Roy, dos personatges que havien mantingut un duel al vestidor i que eren peces clau per Ted Lasso. A la segona temporada, la sèrie no renuncia a aquests personatges que tindran una trama paral·lela a la de l'equip.

Mira-la si:

Vols mirar una sèrie que creua les lliçons de vida amb la comèdia d'una manera tan fina que et fa riure i et fa veure el got mig ple al mateix temps.

Altres Temporades:

On:

 

Tràiler:

Imatges:

COMPARTEIX

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

30 de setembre: Entergalactic

Un artista és a punt de tenir el seu gran moment i aconseguir l'èxit que espera, però s'enamorarà d'una fotògrafa i es planteja la seva carrera artística.

29 de setembre: Apagón

Antologia que presenta històries basades en un escenari en què el món s'ha quedat sense electricitat, cosa que condueix al col·lapse del sistema.

28 de setembre: The Old Man

Un espia retirat interpretat per Jeff Bridges rebrà la desagradable visita d'un individu que té l'encàrrec d'assassinar-lo.

27 de setembre: Un secreto real

Història de l'escàndol que va sacsejar Suècia quan es va saber que el rei Gustau V de Suècia era homosexual i mantenia una relació en secret amb un artista.