Ted Lasso

Títol original: Ted Lasso

Any: 2020

País: Regne Unit

Creador: Bill Lawrence, Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Joe Kelly

Temporades: 3

Plataforma:

Ted Lasso (2020) on IMDb

De què va:

A la segona temporada, l’entrenador més optimista mai vist a la televisió es troba amb un problema que li fa perdre el somriure. No és una derrota en un partit de futbol, ni la lesió d’un jugador, ni l’amenaça de baixar a segona divisió. Té a veure amb l’arribada a l’equip d’una psicòloga que es ficarà a la butxaca als jugadors i farà que ell se senti desplaçat, ja que el seu paper a l’equip és més anímic que futbolístic.

Interessant:

A Ted Lasso sempre li ha interessat més la vida que el futbol, i aquest és el secret del seu èxit: que ha entès que la competició esportiva és el camp perfecte per parlar de com afrontem l'adversitat, les expectatives o la derrota, tant individual com col·lectivament. "Football is life!", que diria en Dani Rojas. És un tractament similar al que en el seu moment va tenir Friday Night Lights , però aplicada a la comèdia.

L'origen:

El personatge de Ted Lasso va ser creat per promocionar l'emissió de partits de la lliga anglesa pel canal NBC Sports, i interpretat pel mateix Jason Sudeikis.

Dins i fora:

L'actor que l'interpreta el personatge, Jason Sudeikis, que és també co-creador de la sèrie, ha portat el seu personatge fora de la ficció, i en la presentació de la segona temporada va tenir un gest molt propi de Ted Lasso al portar una dessuadora en suport als noms dels jugadors anglesos que van fallar els penals a l'Eurocopa i que després van rebre insults racistes a les xarxes socials.

Et sonarà:

L'actriu Sarah Niles interpreta la psicòloga que tindrà un gran èxit amb els jugadors del Richmond FC. Segurament et sonarà d'haver-la vist en sèries com I May Destroy You o la comèdia Catastrophe, on va ser la Melissa.

L'altra trama:

A la primera temporada, la sèrie va posar punt i final a les trajectòries, dins de l'equip, de Jamie i Roy, dos personatges que havien mantingut un duel al vestidor i que eren peces clau per Ted Lasso. A la segona temporada, la sèrie no renuncia a aquests personatges que tindran una trama paral·lela a la de l'equip.

Mira-la si:

Vols mirar una sèrie que creua les lliçons de vida amb la comèdia d'una manera tan fina que et fa riure i et fa veure el got mig ple al mateix temps.

Altres Temporades:

TEMPORADA 1

L'entrenador de futbol més obstinadament optimista comença una nova temporada al capdavant del Richmond FC, on tot l'entorn pensa que seran els grans perdedors de la lliga i on s'haurà d'enfrontar al fet que (spoiler de temporades anteriors) el seu antic ajudant, en Nathan, ara és al capdavant d'un dels equips més ben preparats. A la tercera temporada en Ted haurà de gestionar aquesta nova rivalitat.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari