15/03 Ted Lasso

Títol original: Ted Lasso

Any: 2020

País: Regne Unit

Creador: Bill Lawrence, Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Joe Kelly

Temporades: 3

Protagonistes: ,

Plataforma:

Ted Lasso (2020) on IMDb

De què va:

A la segona temporada, l’entrenador més optimista mai vist a la televisió es troba amb un problema que li fa perdre el somriure. No és una derrota en un partit de futbol, ni la lesió d’un jugador, ni l’amenaça de baixar a segona divisió. Té a veure amb l’arribada a l’equip d’una psicòloga que es ficarà a la butxaca als jugadors i farà que ell se senti desplaçat, ja que el seu paper a l’equip és més anímic que futbolístic.

Interessant:

A Ted Lasso sempre li ha interessat més la vida que el futbol, i aquest és el secret del seu èxit: que ha entès que la competició esportiva és el camp perfecte per parlar de com afrontem l'adversitat, les expectatives o la derrota, tant individual com col·lectivament. "Football is life!", que diria en Dani Rojas. És un tractament similar al que en el seu moment va tenir Friday Night Lights , però aplicada a la comèdia.

L'origen:

El personatge de Ted Lasso va ser creat per promocionar l'emissió de partits de la lliga anglesa pel canal NBC Sports, i interpretat pel mateix Jason Sudeikis.

Dins i fora:

L'actor que l'interpreta el personatge, Jason Sudeikis, que és també co-creador de la sèrie, ha portat el seu personatge fora de la ficció, i en la presentació de la segona temporada va tenir un gest molt propi de Ted Lasso al portar una dessuadora en suport als noms dels jugadors anglesos que van fallar els penals a l'Eurocopa i que després van rebre insults racistes a les xarxes socials.

Et sonarà:

L'actriu Sarah Niles interpreta la psicòloga que tindrà un gran èxit amb els jugadors del Richmond FC. Segurament et sonarà d'haver-la vist en sèries com I May Destroy You o la comèdia Catastrophe, on va ser la Melissa.

L'altra trama:

A la primera temporada, la sèrie va posar punt i final a les trajectòries, dins de l'equip, de Jamie i Roy, dos personatges que havien mantingut un duel al vestidor i que eren peces clau per Ted Lasso. A la segona temporada, la sèrie no renuncia a aquests personatges que tindran una trama paral·lela a la de l'equip.

Mira-la si:

Vols mirar una sèrie que creua les lliçons de vida amb la comèdia d'una manera tan fina que et fa riure i et fa veure el got mig ple al mateix temps.

Altres Temporades:

TEMPORADA 1

L'entrenador de futbol més obstinadament optimista comença una nova temporada al capdavant del Richmond FC, on tot l'entorn pensa que seran els grans perdedors de la lliga i on s'haurà d'enfrontar al fet que (spoiler de temporades anteriors) el seu antic ajudant, en Nathan, ara és al capdavant d'un dels equips més ben preparats. A la tercera temporada en Ted haurà de gestionar aquesta nova rivalitat.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

17/03 Enjambre

Una noia obsessionada amb una cantant fictícia d'èxit mundial (i que pot recordar a Beyoncé) decideix formar part del seu grup de fans

17/03 Un futuro desafiante

És una sèrie ambientada en un futur on el canvi climàtic ha canviat el món on vivim. En cada episodi hi ha un salt en el temps on els efectes augmenten

15/03 Accused

Remake nord-americà de la sèrie britànica que en cada episodi presenta un personatge que és a punt d'anar a judici

Todos quieren a Daisy Jones

Sèrie que explica la història d'un grup de rock fictici als anys 70. Des de la seva formació fins a l'èxit, sent una de les bandes més famoses del món