Star Trek: Strange New Worlds

Títol original: Star Trek: Strange New Worlds

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Akiva Goldsman, Alex Kurtzman, Jenny Lumet

Temporades: 2

Plataforma:

Star Trek: Strange New Worlds (2022) on IMDb

De què va:

Es tracta d’una sèrie situada només una dècada abans de la Star Trek original. La tripulació de la USS Enterprise explora nous mons i viu diferents aventures, comandats pel Capità Christopher Pike. La sèrie fa seva la filosofia de descobrir nous pobles i anar on no ha anat mai ningú de la Star Trek dels anys 60.

La clau:

La sèrie té com a protagonistes personatges clàssics com Spock o el mateix Capità Pike que van aparèixer a la segona temporada de "Star Trek: Discovery" interpretats per nous actors i van ser molt ben rebuts pels seguidors de la saga.

Els actors:

Anson Mount, al qual recordareu per haver protagonitzat el western "Hell On Wheels", interpreta al protagonista, el Capità Pike. Al repartiment també destaquen Ethan Peack en el paper d'Spock i Rebecca Romjin com a Number 1.

Els creadors:

Alex Kurtzman, que també és al darrere d'altres sèries d'Star Trek recents com "Star Trek: Discovery" o "Star Trek: Picard", és el co-creador de la sèrie, que ha desenvolupat conjuntament amb Akiva Goldsman i Jenny Lumet.

Dona-li una oportunitat si:

Ets seguidor d'Star Trek o bé si el que t'agrada més de la franquícia és l'estil clàssic d'anar explicant una història diferent en cada episodi.

Altres temporades:

S'estrena la segona temporada d'aquesta sèrie de la franquícia Star Trek que se situa una dècada abans de la Star Trek original i té com a protagonistes personatges tan recordats com el capità Pike o l'icònic Spock. La sèrie segueix els viatges de la USS Enterprise a la recerca de móns desconeguts i territoris per explorar, mantenint l'esperit que Gene Roddenberry va imprimir a la sèrie original.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari