Sólo asesinatos en el edificio

Títol original: Only Murders in the Building

Any: 2021

País: Estats Units

Creador: John Robert Hoffman, Steve Martin

Temporades: 3

Gènere: ,

Plataforma:

 Solo asesinatos en el edificio (2021) on IMDb

De què va:

Tres veïns que no es coneixen de res tenen en comú el fet de ser aficionats a escoltar podcasts de true crime. Quan un altre dels seus veïns apareix mort, aparentment assassinat, decideixen unir-se per resoldre el crim i fer-ne un podcast propi.

Per què ha estat una sorpresa?

Al catàleg de Disney+ una sèrie que no és de Marvel ni de Star Wars sembla una estrena menor. Però no ho ha estat.

La clau:

L'esperit juganer de la proposta, que fa servir al seu favor l'experiència de l'audiència amb els true crime i les sèries criminals. I la combinació de sèrie lleugera i molt divertida amb l'emotivitat a l'hora de tractar temes com la solitud.

El creador:

Steve Martin és un dels creadors de la sèrie, juntament amb John Hoffman. També interpreta un dels personatges, i la seva química amb Martin Short és impressionant. Tots dos troben un bon contrapunt generacional amb Selena Gómez.

La repercussió:

La sèrie és original de Hulu (als Estats Units) on es va convertir en la comèdia més vista de la plataforma. No sabem com ha funcionat a Disney+, però s'ha convertit en un recomanació boca-orella recurrent en els últims mesos.

Altres temporades:

Segona temporada: Aquest cop, els protagonistes, interpretats per Steve Martin, Martin Short i Selena Gómez, són els acusats. Hauran de descobrir qui és l'assassí per netejar el seu nom. La sèrie també incorpora a Tina Fey, que interpreta una famosa podcaster que segueix el cas.

Tercera temporada: En els nous episodis l'assassinat es produeix durant una representació teatral i converteix tots els actors en sospitosos, incloent Meryl Streep, que és la gran incorporació de la sèrie.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs