Que viene el lobo

Títol original: Ulven Kommer (Cry Wolf)

Any: 2020

País: Dinamarca

Temporades: 8 episodis

Gènere: ,

Plataforma:

 Que viene el lobo (2020) on IMDb

De què va:

Una adolescent de 14 anys escriu una redacció a l’institut on explica els maltractes als que la sotmet el seu padrastre. Un treballador social intervé i arriba a la conclusió que ha d’aïllar immediatament a l’adolescent i el seu germà del seu entorn familiar mentre s’investiga el cas. La mare i el padrastre neguen que hi hagi maltracta i diuen que la filla menteix i que no és res més que un acte de rebel·lió adolescent.

Dona-li una oportunitat:

Si t'interessen les sèries que mantenen permanentment el dubte del que ha passat a partir de diferents versions d'uns mateixos fets.

Interessant:

La sèrie no es pregunta només qui diu la veritat, sinó que explora fins a quin punt el govern pot actuar en casos en què no hi ha proves suficients de maltractament més enllà de la declaració d'un menor i l'instint del treballador social.

L'actor:

Bjarne Henriksen és un nom prou conegut pels aficionats a les sèries escandinaves. Molt recordat per Forbrydelsen, on va interpretar el pare de l'adolescent que troben assassinada. Aquesta sèrie va posar de moda les sèries criminals nòrdiques. També l'heu vist en altres sèries daneses com Borgen, on va interpretar un polític del partit laborista, i va ser el capità del ferri de la sèrie islandesa Trapped.

L'ambient:

La fredor i sobrietat que tant ens agrada de les sèries nòrdiques. Però en aquest cas evitant els escenaris amplis i els paisatges que és habitual en aquesta mena de sèrie per centrar-se en espais reduïts que produeixen una sensació d'ofec. Despatxos, passadissos i habitacions que es fan petites per contenir l'angoixa de la protagonista.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari