Parks and Recreation

Títol original: Parks and Recreation

Any: 2009-2015

País: Estats Units

Creador: Greg Daniels / Michael Schur

Temporades: 7

Plataforma: ,

 Parks and Recreation (2009) on IMDb

De què va:

És una funcionària pública que treballa al departament de parcs d’una petita ciutat. La poca importància del seu càrrec contrasta amb la il·lusió amb què ella es pren la feina. Mentre altres companys seus ja fa temps que s’han deixat endur pel cinisme o l’escepticisme, la Leslie Knope creu genuïnament que pot ajudar les persones i creu fermament que aquest és l’objectiu principal del govern: servir a la gent. Malgrat les seves bones intencions, i malgrat que és molt treballadora i persistent quan vol alguna cosa, sovint no assoleix els seus objectius, però ella sempre capgira el que ha passat i veu el got ple (si cal fins i tot manipulant la realitat). Això li permet tenir una visió positiva i continuar creient en la utilitat del seu paper com a funcionària.

Escena que el defineix:

El personatge és davant de l'edifici de la Casa Blanca i fa càbales de quan hi anirà a viure. Al 2020? Al 2024? Malgrat que la seva carrera política amb prou feines avanci, no deixa de ser optimista i pensar que algun dia serà la primera presidenta dels Estats Units. Curiosament, en aquell episodi la Leslie coneix a l'aleshores vicepresident Joe Biden (que apareix a la sèrie) ara president del país.

La frase:

"Aquesta gent són membres de la comunitat que es preocupen sobre el lloc on viuen, així que el que sento quan em criden és gent que es preocupa per mi a un volum molt alt".

Bagatge:

El seu pare va morir quan ella només tenia 10 anys i de petita va gaudir de diferents programes comunitaris. A l'institut va formar part de múltiples organitzacions d'estudiants. El personatge es veu a si mateixa com a feminista, que és un element molt important dels seus valors. El personatge fictici va crear una celebració alternativa al dia de Sant Valentí que es diu Galentine's Day i que se celebra el 13 de febrer: consisteix en una reunió d'un grup d'amigues que se celebren les unes a les altres. Aquesta festa s'ha traslladat de la ficció a la realitat i hi ha gent que la celebra arran de la sèrie.

La cançó:

Get On Your Feet de Gloria Estefan

L'actriu:

Amy Poehler. És una comediant i actriu que va començar la seva carrera a la televisió al programa Saturday Night Live (com Jason Sudeikis). De fet, va deixar el programa per poder protagonitzar Parks and Recreation, una sèrie sorgida de l'èxit de la versió nord-americana de The Office: té al darrere dues peces clau, Greg Daniels i Mike Schur, i n'hereta el mateix estil d'humor. Amy Poehler també ha aparegut en comèdies com Arrested Development, 30 Rock o Louie. Com a productora executiva ha estat al darrere de sèries com Broad City o Difficult People.

On:

   

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari