Mr. Corman

Títol original: Mr. Corman

Any: 2021

País: Estats Units

Creador: Joseph Gordon-Levitt

Temporades: 1 temporada

Gènere:

Plataforma:

De què va:

Un professor d’institut es planteja què està fent amb la seva vida. En realitat, ell el que volia era dedicar-se a la música, però va renunciar a aquest somni. També arrossega una relació amorosa estroncada i ara compartir pis amb el seu amic. La sèrie segueix el seu dia a dia fent un anàlisi psicològic del personatge.

El creador:

Joseph Gordon-Levitt és el creador i protagonista de la sèrie, que també dirigeix. És conegut sobretot pel seu treball al cinema, on ha protagonitzat pel·lícules com Inception, Looper o 50 Days of Summer. També com a director, amb Don Jon.

L'ambient:

Mr. Corman és una sèrie molt introspectiva, que entra en la ment del protagonista i sovint fa servir elements externs a la realitat per expressa les emocions del protagonista. A través de la història del professor d'institut, la sèrie parla de temes com l'ansietat, la depressió o la solitud en l'era en què estem més connectats.

Us sonarà:

A banda de Joseph Gordon-Levitt potser us sona l'actor que interpreta el seu amic, Arturo Castro, que ha aparegut en sèries com Narcos o Broad City.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari