Killing Eve

Títol original: Killing Eve

Any: 2018-2022

País: Estats Units

Creador: Phoebe Waller-Bridge

Temporades: 4 temporades

Protagonistes: ,

Plataforma:

 Killing Eve (2018) on IMDb

De què va:

És la història d’obsessió mútua entre dues dones: una eficaç assassina que treballa a sou i una agent del servei de seguretat britànic que l’ha d’atrapar. Es troben en costats oposats de l’equació però se senten atretes l’una per l’altra.

Per posar-te al dia:

Has de mirar 3 temporades. L'última és la 4a.

La clau:

Les interpretacions de Jodie Comer i Sandra Oh, que encaixen a la perfecció en els personatges. Per la primera, va ser el paper que la va fer famosa després de la seva primera sèrie com a protagonista, Thirteen. Per la segona, que ja era molt famosa per Anatomía de Grey, el paper en què ha demostrat realment la seva vàlua.

Relacions tòxiques:

L'obsessió que mantenen les dues protagonistes, que és creixent, és el veritable fil conductor d'una sèrie que combina múltiples gènere. De fons hi ha el tema de les relacions tòxiques, que no convenen però que són addictives.

L'última temporada:

A l'última temporada haurem de veure si les dues protagonistes poden mantenir-se fermes en el propòsit que es van marcar en l'últim episodi. Veurem si aconsegueixen finalment deixar de pensar l'una en l'altra o si acaben rendint-se a la connexió que s'ha creat entre totes dues a través d'aquest joc del gat i el ratolí barrejat amb obsessió de la sèrie. Encara que sigui el final s'està treballant en diferents opcions d'spin-off.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari