Home Ground

Títol original: Heimebane

Any: 2018

País: Noruega

Temporades: 2

Protagonistes: ,

Gènere: , ,

Plataforma:

Català: Subtítols

 Home Ground (2018) on IMDb

De què va:

Una entrenadora de futbol femení acaba, per diferents motius, posant-se al capdavant del primer equip masculí d’un club de primera divisió de la lliga noruega. Només començar serà menystinguda tant dins com fora de l’equip.

L'actriu:

Ane Dahl Torp interpreta l'entrenadora, i segurament la coneixereu pel seu paper a sèries com Occupied. Els aficionats al futbol també reconeixereu a John Carew, ex jugador del València, entre d'altres, que interpreta a un dels jugadors.

La clau:

A través de la història de l'entrenadora, la sèrie parla sobre la resistència al canvi en entorns particularment conservadors. En el cas del futbol, tradicionalment dominat pels homes. La protagonista lluita contra tot el poble sencer.

Altres sèries:

Ted Lasso (Apple TV+) sobre un entrenador americà inexpert que es posa al capdavant d'un equip anglès, Maradona (Amazon), sobre la vida del jugador argentí, o The English Game (Netflix), sèrie d'època centrada en el futbol.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

24/09 Golpe de revés

Amb només 17 anys la tennista britànica Justine Pearce va arribar a la semifinal de Roland Garros, però una lesió la va apartar de la pista

22/09 Noches en vela

Lisa no pot dormir perquè no deixa de preguntar-se pel futur de la seva filla. Danny és un periodista que a les nits paga el preu de la seva ansietat

19/09 Black Snow

El 1995 una noia de 17 anys va ser assassinada a Ashford, però el crim mai es va poder resoldre