Halo: La serie

Títol original: Halo: The Series

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Steven Kane, Kyle Killen

Temporades: 1

Plataforma:

Halo (2022) on IMDb

De què va:

Es tracta d’una adaptació lliure del videojoc Halo situada al futur, en el context d’una guerra entre la humanitat i una raça alienígena. Presenta la història d’un supersoldat, el Master Chief, que, arran de l’encontre amb un objecte estrany, comença a recordar fragments del seu passat i a dubtar sobre les ordres dels seus superiors.

La clau:

Els conflictes morals del protagonista es posen al centre de la sèrie i són el que serveix per atrapar l'espectador més enllà de les escenes de lluites, que repliquen l'estil visual del videojoc, incloent planos subjectius des de dins del casc del personatge.

L'actor:

Pablo Shreiber interpreta a Master Chief, que és treu el casc més sovint del que voldrien els fans del videojoc. L'actor és ben conegut pels seus papers a sèries com "The Wire", "Orange Is the New Black" i, més recentment, "American Gods".

Els creadors:

Kyle Killen i Steven Kane són els dos guionistes que hi ha darrere de la sèrie. EL primer és conegut per ser el creador de sèries com "Lone Star", "Awake" o "Mind Games". El segon havia estat guionista de sèries com "The Closer" o "Alias".

Dona-li una oportunitat si:

Estàs preparat perquè no respectin gaire la història del videojoc i t'atrau la idea d'una sèrie de Halo amb una trama que és molt semblant a la de "The Mandalorian".

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari