Fubar

Títol original: Fubar

Any: 2023

País: Estats Units

Creador: Nick Santora

Temporades: 1

Plataforma:

FUBAR (2023) on IMDb

De què va:

Un veterà agent de la CIA es retira i es prepara per viure una nova etapa de la seva vida. Però li demanaran que faci una última missió on descobrirà que la seva filla també és una agent de la CIA, un petit detall que li havia amagat durant anys.

L'actor:

Arnold Schwarzenegger interpreta el protagonista en el seu primer en una sèrie de televisió. La sèrie, que és una comèdia d'acció, un gènere on l'actor se sent molt còmode, és farcida de referències a les pel·lícules de Schwarzenegger. La seva filla està interpretada per Monica Bárbaro, vista recentment a "Top Gun: Maverick".

La clau:

La sèrie combina les missions amb una relació pare-filla plena de conflictes. Ell la tracta com si fos una nena petita i ella vol que el seu pare la respecti més. Al mateix temps també hi ha els secrets que tots dos han mantingut l'un amb l'altre. Tot plegat tractat amb sentit de l'humor, ja que es tracta d'una comèdia.

El creador:

Nick Santora és el creador de la sèrie i, encara que el seu nom potser no és conegut, fa dècades que treballa a la televisió. Va ser guionista de "Prison Break" i creador de "Scorpion", que també era una comèdia d'acció.

Els temes:

La sèrie també parla de l'arribada a la vellesa i el fet de no voler sentir-se desfassat. Malgrat l'edat, el protagonista continua sent el millor agent de la CIA, però té una manera de veure el món i les relacions que no encaixat amb al present. És un tema que té en comú amb "Tulsa King", la sèrie de Sylvester Stallone.

Dona-li una oportunitat:

Si vols veure una versió d'"Alias" en forma de comèdia protagonitzada per Arnold Schwarzenegger.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari