Dona-li una oportunitat si:
En el seu moment te la vas perdre i t'agraden sèries que plantegen misteris complexos que atrapen.
El punt fort:
Com aprofita la teoria dels universos paral·lels per anar donant a la sèrie una complexitat que va escalant a mesura que avancen les temporades i que, al seu torn, també serveix per explorar a fons els tres protagonistes i les seves relacions.
Els actors:
Anna Torv interpreta a l'aparent protagonista a l'inici de la sèrie. És el paper més popular de l'actriu australiana, a la que també haureu vist a Mistresses, Mindhunter o The Secret City, i a la que retrobarem a la sèrie de The Last of Us. El científic brillant de l'equip està interpretat per John Noble, al que segurament tindreu present per haver estat Denethor a l'últim film d'El Senyor dels Anells o per sèries com Elementary o Star Trek: Prodigy. El fill del científic està interpretat per Joshua Jackson, al que podeu recordar pel seu paper a Dawson's Creek o, més recentment, per The Affair o Dr. Death. Tots tres estan a l'alçada del repte que proposa la sèrie, que a mesura que avança exigeix més del talent d'uns actors que comprenen molt bé els seus personatges.
Episodis imprescindibles:
Si us fa mandra veure tota la sèrie, sobretot tenint en compte que hi ha molts episodis auto-conclusius, o bé si no la voleu tornar a veure sencera però sí recordar els millors moments, us recomanem aquests cinc episodis fonamentals:
- There's More Than One of Everything (Temporada 1, episodi 20)
- Peter (Temporada 2, episodi 16)
- White Tulip (Temporada 2, episodi 18)
- Entrada (Temporada 3, episodi 8)
- The Day We Died (Temporada 3, episodi 22)
El final:
Contràriament al que passa en moltes sèries que tenen un misteri al centre, Fringe va tenir un molt bon final i va aconseguir deixar un molt bon record a l'audiència malgrat que a l'última temporada havia estat més fluixa que les anteriors.
Us agradarà si:
Us agraden sèries com Lost, Expedient X, Counterpart o Dark.