Exit

Títol original: Exit

Any: 2019

País: Noruega

Creador: Øystein Karlsen

Temporades: 2 temporades

Plataforma:

Català: Subtítols

 Exit (2019) on IMDb

Per Toni de la Torre

De què va:

Sobre quatre amics empresaris que tenen en comú els milions de beneficis que guanyen cada any i la insatisfacció que, en el fons, els produeix la seva pròpia vida. Intentant buscar alguna cosa que els tregui de l’avorriment, paguen amb diners qualsevol tipus de desig que els passi pel cap, que sovint deriva en situacions amorals, repugnants i execrables. Drogues, alcohol i violència són els tres elements bàsics del seu entreteniment, sovint barrejades entre si. El seu caràcter narcisista no decreix en absolut amb cada nou excés. Més aviat es retroalimenten sense que hi hagi aturador.

Basada en:

Els creadors d'aquesta sèrie noruega es van basar en entrevistes i testimonis a empresaris reals, que han confessat com és la seva vida més enllà de les aparences que mantenen de cara a la galeria i que ha tingut un gran impacte a Noruega.

El creador:

Øystein Karlsen és un guionista noruec, conegut per haver estat un dels co-creadors de la sèrie Dag, sobre un terapeuta que no té cap mena de fe en la humanitat. Viu aïllat i creu que tothom hauria de viure així. Aquesta sèrie va ser la primera sèrie noruega que es va vendre als Estats Units per fer-se'n un remake.

Us sonarà:

L'actor Jon Øigarden, que interpreta a un dels protagonistes, va formar part també de la sèrie noruega Mammon i també apareix a Lilyhammer.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

COMPARTEIX

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

Dimecres, 21 de setembre: Dahmer

Un home freqüenta bars d'ambient gai, on diu ser fotògraf per aconseguir que algun home accedeixi a anar amb ell per fer-li una sessió de fotos.

Dimecres, 21 de setembre: Andor

Sèrie de l'univers Star Wars que funciona com a preqüela de la pel·lícula Rogue One. Està situada en l'època en què es forma l'Aliança Rebel.