Esto te va a doler

Títol original: This Is Going to Hurt

Any: 2022

País: Regne Unit

Creador: Adam Kay

Temporades: 1

Plataforma:

Català: Subtítols

 Esto te va a doler (2022) on IMDb

De què va:

Sobre un ginecòleg que està de tornada de tot i que es dirigeix a l’espectador tot explicant-li com és la realitat en un hospital públic britànic, on els metges no dormen prou hores, sovint es troben discutint amb els pacients (o familiars dels pacients) i on és fàcil acabar caient en una actitud cínica.

La clau:

La interpretació de Ben Whishaw (conegut per sèries com London Spy, A Very English Scandal o The Hour) que se sent molt còmode interpretant aquesta mena de Doctor House que va disparant comentaris carregats de mala llet i sarcasme.

Els protagonistes:

A banda del ginecòleg, també cal destacar el personatge d'una doctora en pràctiques, molt menys experimentada que el protagonista i amb una visió de la professió més innocent que complementa a la perfecció al protagonista.

Basada en:

L'experiència pròpia d'Adam Kay, guionista britànic que havia treballat com a metge en un hospital públic i que volca a la sèrie tot el que va veure.

Dona-li una oportunitat si:

Si vols veure un retrat realista de la sanitat pública, però amb un to més atrevit i molt més de sentit de l'humor que a Hipòcrates.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. ROSA ROCA

    Tinc el llibre i em vaig fer un fart de riure !!! No me la perderé.

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs