Enjambre

Títol original: Swarm

Any: 2023

País: Estats Units

Creador: Donald Glover, Janine Nabers

Temporades: 1

Plataforma:

Swarm (2023) on IMDb

De què va:

Una noia fan d’una cantant està en un moment complicat de la seva vida. No té diners i la seva millor amiga la deixa per marxar a viure amb el seu xicot. Quan el xicot parla malament de la cantant de la que ella n’és fan, l’assassina brutalment.

Què és?

És una sèrie que parla sobre l'obsessió que hi ha darrere dels fenòmens fan i com hi ha persones pels qui el seu ídol esdevé el centra de la seva vida.

La clau:

La sèrie està inspirada en les fans de Beyoncé que reben el nom de Bey Hive (un joc de paraules amb la paraula "rusc" on les abelles protegeixen la reina). Però la sèrie acaba parlant de qualsevol moviment fan que encegui els seguidors.

L'actriu:

Dominique Fishback interpreta a la fan de la cantant. Recordaràs l'actriu per haver estat una de les protagonistes de les sèries "The Deuce" i "Show Me A Hero"

Els creadors:

Donald Glover, conegut per la seva carrera musical i també per sèries de culte com "Atlanta", ha creat la sèrie juntament amb Janine Nabers, guionista de sèries com "UnReal". És el primer cop que col·laboren en un projecte.

Dona-li una oportunitat:

Si vols mirar una sèrie de terror psicològic amb la marca d'autor de Donald Glover i que se sustenta en una interpretació memorable.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari