El declive de Patrick Leary

Títol original: Lights Out

Any: 2011

País: Estats Units

Creador: Justin Zackham

Temporades: 1 (no va renovar per la segona)

Gènere: ,

Plataforma:

 El declive de Patrick Leary (2011) on IMDb

De què va:

A un boxejador retirat li diagnostiquen encefalopatia traumàtica crònica, que li provoca molèsties constants. Però ho manté en secret mentre intenta trobar una manera de mantenir la seva família però no se’n surt. El seu germà l’acaba col·locant en una situació en la que el retorn al ring serà inevitable, malgrat els riscos.

L'actor:

Holt McCallany, al que segurament identificareu per la sèrie Mindhunter, on interpreta al detectiu Bill Tench, és el protagonista d'aquesta sèrie interpretant al boxejador. El seu germà està interpretat per Pablo Schreiber (American Gods).

La clau:

La manera com la sèrie fa que l'espectador connecti amb l'angoixa del protagonista. Això fa que entenguem que el personatge accepti segons quines feines, convertint-se en un antiheroi. Seria el Tony Soprano de les sèries esportives.

On:

A cap plataforma actualment

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

05/10 Prisa por vivir

Mia té 17 anys i tot just acaba de sortir de l'hospital després d'una llarga estada per refer-se d'una anorèxia. Però el retorn al dia a dia no serà fàcil

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents