NETFLIX

La ciudad secreta

Estats Units i Xina s'han enredat en un xoc polític que amenaça l'estabilitat mundial. Una periodista descobreix una sèrie d'estranyes morts

AMAZON PRIME VIDEO

The Hour

Una sèrie sobre un programa d'informatius de la BBC als anys 50, una mena de Mad Men de la televisió que creua dilemes periodístics amb trames personals.

NETFLIX

The Paper

Una sèrie croata sobre la influència que tenen els propietaris dels mitjans de comunicació en la línia editorial, passant per alt criteris periodístics.

MAX

The Newsroom

Sèrie sobre periodisme que reivindica l'idealisme periodístic i exigeix als periodistes resistir davant dels interessos comercials i empresarials.

FILMIN

The Newsreader

Una presentadora d'informatius intenta ser tinguda realment en compte i fer un tipus de periodisme diferent a la cadena de televisió on treballa.

APPLE TV+

The Morning Show

La cadena que emet "The Morning Show" pateix un sotrac inesperat quan un magnat de la comunicació pretén comprar-la i canviar-ne tota la programació

ATRES PLAYER

Heridas abiertas

Una periodista torna al poble on va créixer per cobrir els assassinats de dues adolescents. És un lloc d'on ha intentat fugir i hi torna a contracor.