NETFLIX

Red Rose

Un grup d'adolescents veuen com una estranya aplicació de mòbil comença a dominar les seves vides: amenaçant-los que si no segueixen el que els diu

CINEMES

Aftersun

Sophie té uns records fragmentats del seu pare, a qui acostuma a evocar gràcies als vídeos que en conserva.

HBO MAX

Gremlins

Rand, un inventor que sempre està de viatge, regala al seu fill per Nadal una estranya criatura, un mogwai.

FILMIN

Autodefensa

Sobre la vida diària de dues noies de vint-i-pocs anys que viuen juntes a Barcelona i a les que el que més els agrada és anar de festa.

NETFLIX

Miércoles

Netflix estrena aquesta sèrie sobre la filla adolescent del peculiar clan de La Família Addams

CINEMES

Armageddon Time

Paul està acostumat a la vida als suburbis de Nova York amb el seu amic Johnny, un company de classe que sempre té problemes pel color de la seva pell.

CINEMES

La maternal

Carla és una adolescent de catorze anys que viu amb la seva mare soltera en un restaurant de carretera.

DISNEY+

Rosalina

Rosalina té molts problemes i el primer de tots ells és que va ser parella de Romeo abans que aquest s'enamorés perdudament de Julieta.

AMAZON PRIME VIDEO

Catherine Called Birdy

A l'Anglaterra Medieval, Birdy és la filla petita d'una família que havia tingut molt poder i ara té problemes econòmics.

DISNEY+

Felicity

Sobre l'experiència a la universitat de Felicity Porter, que marxa a viure a Nova York per estudiar i comença a configurar-se a si mateixa com a adulta.

AMAZON PRIME VIDEO

Paper Girls

Un grup d'adolescents a finals dels anys 80 que treballen repartint diaris en bicicleta, troben una màquina amb la que viatgen al futur.

NETFLIX

Heartstopper

Sobre l'enamorament d'en Charlie, un noi homosexual que ha sortit recentment de l'armari i en Nick, un dels nois més populars, jugador de rugby.

HBO MAX

Conversations with Friends

Els protagonistes són dues amigues que tenen al darrere una història que fan amistat amb una parella, que també té els seus conflictes.

NETFLIX

Élite

La 5ª temporada d'Élite reprendrà l'acció tal i com va acabar la quarta temporada. Amb un assassinat del qual els personatges viuran les conseqüències.

HBO MAX

Euphoria

S'estrena la segona temporada d'aquesta sèrie protagonitzada per Zendaya. S'endinsa en les vides de diversos adolescents i destaca per la profunditat amb què explora la recerca de la pròpia identitat.

NETFLIX

Derry Girls

Sobre la vida d'un grup d'adolescents, amb les clàssiques angoixes de qualsevol adolescent, però amb el singular teló de fons del conflicte nord-irlandès.

NETFLIX

Sex Education

La tercera temporada de Sex Education s'estrena amb una nova directora a l'institut de l'Otis i companyia.

NETFLIX

Yo Nunca

La Devi continua fent de les seves a la 2a temporada d'aquesta sèrie adolescent d'institut que combina trames romàntiques, humor i una exploració del dol.

FILMIN

Wayne

Un adolescent no suporta veure cap mena de situació injusta, encara que ni tingui a veure amb ell, i no dubta a resoldre-la a cops de puny.

HBO MAX

Betty

Un grup d'amigues skaters intenta obrir-se pas en aquest món, dominat per homes.