CINEMES

Babylon

El Hollywood dels anys 20 és un monument a l'excés en què, rere la càmera, hi ha una fauna de persones molt ambicioses que busquen el seu lloc a l'estrellat

NETFLIX

Las combatientes

Minisèrie francesa situada durant la Primera Guerra Mundial que explica com el conflicte impacta en les vides de quatre dones molt diferents

FILMIN

Varsovia 83. Un asunto de estado

A Polònia (1983), enmig d'un clima d'alta tensió política, el país viu consternat per l'assassinat a cops del fill adolescent d'una coneguda opositora.

CINEMES

L'emperadriu rebel

Durant el Nadal de 1877, Elisabet d'Àustria cansada d'estar empresonada per les convencions, comença a rebel·lar-se contra la tirania de les aparences.

CINEMES

La mujer rey

Basada en fets reals i situada al regne africà d Dahomey, recrea la història de Nanisca, la decidida General d'una unitat militar formada per dones.

NETFLIX

1899

Sobre un grup de passatgers de diversos llocs d'Europa que embarca en un viatge en vaixell cap a Nova York.

NETFLIX

Bárbaros

Sèrie alemanya ambientada a l'època de l'Antiga Roma, però que canvia del punt de vista per tenir com a protagonistes els membres d'una tribu germànica.

FILMIN

Hotel Europa

Sèrie alemanya ambientada en l'hotel Rheinhotel Dreesen, per on van passar figures històriques com Charles Chaplin, Adolf Hitler o Dwight D. Eisenhower.

COSMO

Paris Police 1900

És una sèrie policíaca que ens trasllada a la ciutat d'una París dividida pel cas Dreyfus i on grups antisemites fan la seva amb total impunitat.

NETFLIX

The Crown

Biografia d'Elisabet II, que ha traspassat recentment, i traça l'evolució del personatge, tant en la seva vessant institucional com a nivell personal.

STARZPLAY

The Serpent Queen

Es tracta d'una biografia poc ortodoxa de la vida de Caterina de Medicci, a la que veiem tant quan és reina regent de França i durant la seva adolescència.

FILMIN

Los Emigrantes

Explica la història d'una família sueca que, a mitjans del s. XIX, decideix abandonar el seu país i intentar començar una nova vida als Estats Units.

HBO MAX

La conjura contra América

Als anys 40 l'aviador Charles Lindbergh, conegut per les seves gestes com a pilot, esdevé president dels Estats Units amb un discurs populista.

NETFLIX

Líneas eróticas

És una sèrie neerlandesa sobre dos germans que van fer-se rics d'un dia per l'altra posant en marxa una de les primeres línies eròtiques d'Europa.

NETFLIX

The Last Kingdom

Cinquena temporada d'aquesta sèrie de vikings que serà també l'última. Els nous episodis comencen amb un període de pau entre els danesos i els saxons.

NETFLIX

Vikingos: Valhalla

L'spin-off de Vikings se situa 100 anys després de la sèrie original i la història de Ragnar i els seus fills ja és només una llegenda.

FILMIN

Els últims tres dies

Sobre els últims dies en llibertat d'Slobodan Milošević, expresident de Sèrbia i Iugoslàvia, abans de ser detingut, acusat de crims contra la humanitat.

COSMO

Catalina la grande

Minisèrie biogràfica de Caterina II de Rússia que comença quan destrona el seu marit. El personatge està interpretat per l'actriu britànica Helen Mirren.

FILMIN

The Restaurant: 1951

Es tracta d'una minisèrie que complementa la sèrie sueca The Restaurant, ambientant-se entre la primera i la segona temporada.

MOVISTAR+

Babylon Berlin

Al Berlín de la República de Weimar seguim un detectiu, on ha de fer tàndem amb un altre detectiu més veterà per investigar una organització criminal.