DISNEY+

Willow

Anys després del final de la pel·lícula, ningú sap on és Elora, la protagonista de la profecia que va guiar la història de Willow, ni tan sols ni és viva.

CINEMES

Un món estrany

Els Clade són una família d'exploradors que han aconseguit trobar una terra desconeguda plena de criatures fantàstiques i possibilitats de futur.

NETFLIX

Miércoles

Netflix estrena aquesta sèrie sobre la filla adolescent del peculiar clan de La Família Addams

CINEMES

Black Panther: Wakanda Forever

El poble de Wakanda plora la mort del seu Rei mentre prova de resistir als embats dels seus enemics exteriors.

FILMIN

The Kingdom Exodus

Tercera temporada de The Kingdom, una sèrie que el director danès Lars Von Trier va fer als anys 90 i que ara ha reprès amb una nova tanta d'episodis.

CINEMES

Lil, el meu amic cocodril

Josh és un adolescent que acaba d'arribar a Nova York, però no s'acaba d'integrar a la seva nova vida. Un bon dia coneix Lilo, un cocodril que canta.

CINEMES

Black Adam

Black Adam, un home que té els poders dels déus antics, passa 5.000 anys empresonat.

DISNEY+

La maldición del Hombre Lobo

Jack és descendent d'un llarg llinatge d'homes llop. Però ell utilitza la seva maledicció per convertir-se en un lluitador contra les forces del mal.

DISNEY+

El retorno de las brujas 2

29 anys després d'haver intentat dominar el món, les germanes Sanderson tornen a Salem quan tres noies les desperten accidentalment.

CINEMES

Avatar

A l'any 2154, s'ha descobert la riquesa mineral de Pandora però l'única manera d'explorar el planeta és connectant la consciència de l'individu a un avatar.

AMAZON PRIME VIDEO

El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder

En un període de pau relativa a la Terra Mitjana, alguna cosa fosca comença a agafar forma. Galadriel està convençuda de que cal continuar lluitant.

HBO MAX

La Casa del Dragón

Es tracta d'una sèrie ambientada al mateix món de Game of Thrones, però situada 172 anys abans. Els protagonistes són els Targaryen, que regnen a Westerosi.

DISNEY+

She-Hulk: Abogada Hulka

La nova sèrie de l'univers Marvel té com a protagonista a She-Hulk – Abogada Hulka i es basa en els còmics d'un personatge que es va crear als anys 80.

NETFLIX

Sandman

Adaptació del còmic homònim de Neil Gaiman que té com a protagonista a Morpheus, el rei dels somnis i un dels set Endless.

AMAZON PRIME VIDEO

Paper Girls

Un grup d'adolescents a finals dels anys 80 que treballen repartint diaris en bicicleta, troben una màquina amb la que viatgen al futur.

HBO MAX

Primal

2a temporada de la sèrie d'animació per adults sobre l'amistat improbable entre un home de l'edat de pedra i un dinosaure que col·laboren per sobreviure.

NETFLIX

The Umbrella Academy

S'estrena la tercera temporada d'aquesta sèrie sobre una família de superherois poc convencional, adoptats per un milionari excèntric.

NETFLIX

La primera muerte

Sobre l'amor impossible entre una vampira i una caça-vampirs, que se senten atretes immediatament.

AMAZON PRIME VIDEO

The Boys

Tercera temporada de la sèrie de superherois més gamberra que fa servir el gènere per parlar sobre com les persones amb poders abusen del seu privilegi.