CINEMES

Viejos

Quan la seva dona mor Manuel es veu obligat a anar a viure amb el seu fill Mario. L'home assegura escoltar unes veus

CINEMES

¡Shazam! La furia de los dioses

Billy Batson ha continuat explorant els seus poders per convertir-se, amb l'ajuda de la seva família, en un superheroi de ple dret

DISNEY+

The Mandalorian

Després Jango i Boba Fett, un nou guerrer apareix a l'univers de Star Wars, 'The Mandalorian'. L'historia se situa després de la caiguda de l'Imperi

AMC+

Las brujas de Mayfair

Adaptació d'una novel·la d'Anne Rice que té com a protagonista a una neurocirurgiana que descobreix que és l'hereva d'una tradició familiar de bruixeria

CINEMES

Ant-Man y la Avispa: Quantumanía

Scott, Hope, Hank i Janet s'embarquen en perillós viatge per descobrir els secrets del Regne Quàntic, poblat de criatures fantàstiques

AMC

Entrevista con el vampiro

Nova adaptació de la novel·la d'Anne Rice que amb Jacob Anderson (Game of Thrones) interpretant al vampir Louis de Pointe du Lac

NETFLIX

Matilda, de Roald Dahl: El musical

Matilda és una nena molt especial que viu en una realitat molt opressiva, ja que els seus pares són uns ganduls que no s'interessen per ella.

CINEMES

Avatar: El sentit de l'aigua

Jake ha assumit definitivament la seva nova identitat i viu en pau amb la família a Pandora. Però la humanitat reapareix per explotar els seus recursos.

HBO MAX

Gremlins

Rand, un inventor que sempre està de viatge, regala al seu fill per Nadal una estranya criatura, un mogwai.

AMAZON PRIME VIDEO

¡Qué bello es vivir!

Ofegat pels deutes i la desesperació, George Bailey ha perdut les ganes de viure. Però la nit de Nadal rep la visita d'un àngel.

NETFLIX

Pinotxo de Guillermo del Toro

Una nova mirada, en clau musical i en animació stop motion al clàssic de Carlo Collodi. Pinotxo és un ninot de fusta que cobra vida.

DISNEY+

Willow

Anys després del final de la pel·lícula, ningú sap on és Elora, la protagonista de la profecia que va guiar la història de Willow, ni tan sols ni és viva.

AMAZON PRIME VIDEO

Un món estrany

Els Clade són una família d'exploradors que han aconseguit trobar una terra desconeguda plena de criatures fantàstiques i possibilitats de futur.

NETFLIX

Miércoles

Netflix estrena aquesta sèrie sobre la filla adolescent del peculiar clan de La Família Addams

CINEMES

Black Panther: Wakanda Forever

El poble de Wakanda plora la mort del seu Rei mentre prova de resistir als embats dels seus enemics exteriors.

FILMIN

The Kingdom Exodus

Tercera temporada de The Kingdom, una sèrie que el director danès Lars Von Trier va fer als anys 90 i que ara ha reprès amb una nova tanta d'episodis.

CINEMES

Lil, el meu amic cocodril

Josh és un adolescent que acaba d'arribar a Nova York, però no s'acaba d'integrar a la seva nova vida. Un bon dia coneix Lilo, un cocodril que canta.

CINEMES

Black Adam

Black Adam, un home que té els poders dels déus antics, passa 5.000 anys empresonat.

DISNEY+

La maldición del Hombre Lobo

Jack és descendent d'un llarg llinatge d'homes llop. Però ell utilitza la seva maledicció per convertir-se en un lluitador contra les forces del mal.