DISNEY+

Star Wars: Las crónicas Jedi

Sèrie d'animació que explica diferents històries de personatges d'aquest univers que cronològicament estan situats durant la primera trilogia de la saga.

AMAZON PRIME VIDEO

La perifèria

Una aficionada als videojocs amb una feina avorrida prova un dia un videojoc en fase beta que està ambientat en una versió distòpica de Londres.

CINEMES

Avatar

A l'any 2154, s'ha descobert la riquesa mineral de Pandora però l'única manera d'explorar el planeta és connectant la consciència de l'individu a un avatar.

AMAZON PRIME VIDEO

Tales of the Walking Dead

Antologia d'històries ambientades en l'univers de The Walking Dead. Cada història té principi i final i se situa en diversos punts de la història general.

DISNEY+

Andor

Sèrie de l'univers Star Wars que funciona com a preqüela de la pel·lícula Rogue One. Està situada en l'època en què es forma l'Aliança Rebel.

HBO MAX

El cuento de la criada

El govern de Gilead imposa una societat on les dones fèrtils són forçades a tenir relacions sexuals amb els homes de les classes més altes.

HBO MAX

Robot Chicken

S'estrena la 10a temporada de Robot Chicken, tot un clàssic de l'animació per adults, que és coneguda per la manera com utilitza personatges coneguts.

NETFLIX

Resident Evil

És una nova sèrie de la franquícia Resident Evil, coneguda sobretot pels seus videojocs però també per les pel·lícules i una sèrie d'animació.

HBO MAX

ALF

HBO Max incorpora aquesta popular comèdia dels 80, per primer cop disponible en una plataforma, sobre un alienígena provinent del planeta Melmac.

HBO MAX

WestWorld

Quarta temporada de la sèrie de ciència-ficció que presenta un futur on els androides són utilitzats com a productes d'entreteniment en parcs temàtics.

APPLE TV+

Para toda la humanidad

La sèrie imagina què hauria passat si, en la Cursa Espacial, hagués estat la Unió Soviètica la que hagués arribat a la Lluna abans que els Estats Units.

DISNEY+

Obi-Wan Kenobi

Nova sèrie d'Star Wars situada entre la trilogia preqüela i la trilogia original (entre l'episodi III i el IV) que té com a protagonista a Obi-Wan Kenobi.

AMAZON PRIME VIDEO

Night Sky

Un matrimoni guarda un secret increïble: al pati del darrere de casa seva, dins del cobert, hi ha un túnel que condueix a un portal misteriós.

NETFLIX

The Pentaverate

La sèrie gira al voltant d'un grup de cinc homes que secretament mouen els fils del món i l'influencien amb finalitats ocultes.

HBO MAX

La conjura contra América

Als anys 40 l'aviador Charles Lindbergh, conegut per les seves gestes com a pilot, esdevé president dels Estats Units amb un discurs populista.

APPLE TV+

Las luminosas

Una noia que ha sobreviscut a l'agressió d'un desconegut intenta superar el que li va passar quan un cas similar li crida l'atenció.

DISNEY+

The Walking Dead

Aquesta setmana s'estrenen els últims episodis de la sèrie dels zombies (actualment a la temporada 11) i es conclourà la història de molts personatges.

APPLE TV+

Separación

Sèrie angoixant on una empresa que ha aconseguit crear un sistema per separar el cervell en dues àrees: la de la vida personal i la de la vida laboral.

FILMIN

OVNI(s)

Comèdia francesa protagonitzada per un enginyer espacial que, després d'un fracàs, perd tot el prestigi. És transferit a un departament que investiga OVNIs.

HBO MAX

Fringe (Al límite)

Sèrie de ciència-ficció sobre un departament de l'FBI dedicat a la investigació de fenòmens inexplicables.