AXN

Accused

Remake nord-americà de la sèrie britànica que en cada episodi presenta un personatge que és a punt d'anar a judici

DISNEY+

Star Wars: Las crónicas Jedi

Sèrie d'animació que explica diferents històries de personatges d'aquest univers que cronològicament estan situats durant la primera trilogia de la saga.

MOVISTAR+

Apagón

Antologia que presenta històries basades en un escenari en què el món s'ha quedat sense electricitat, cosa que condueix al col·lapse del sistema.

AMAZON PRIME VIDEO

Tales of the Walking Dead

Antologia d'històries ambientades en l'univers de The Walking Dead. Cada història té principi i final i se situa en diversos punts de la història general.

FILMIN

Inside No. 9

7a temporada de l'antologia que presenta diferents històries que poden ser pertorbadores i divertides al mateix temps.

APPLE TV+

Roar

Es tracta d'una antologia d'històries independents que té el darrere als creadores de GLOW, que adapten diferents contes de l'escriptora Cecilia Arnhern.

DISNEY+

American Horror Stories

Spin-off d'American Horror Story que agafa forma d'antologia amb episodis independents, de manera que en cada entrega s'explica una història diferent.

MOVISTAR+

Small Axe

Explica diverses històries protagonitzades per immigrants al Londres dels anys 60 i 70. El racisme i la injustícia són al centre de tots els episodis de l'antologia, però són molt diferents entre si pel to i el registre que es fa servir.

FILMIN

Charité: Guerra Freda

La història d'aquest prestigiós hospital i els avenços mèdics i científics que hi van tenir lloc al llarg de la història.

HBO MAX

The Shivering Truth

Cada episodi uneix diferents històries pertorbadores i repugnants en un viatge en stop-motion cap a les profunditats de la ment.

NETFLIX

Love, Death + Robots

Presenta diferents històries que sovint tenen a veure amb universos distòpics on la tecnologia té un paper fonamental.

AMAZON PRIME VIDEO

Them

Una família afroamericana es trasllada, als anys 50, a Compton, una zona aleshores poblada fonamentalment per famílies blanques.

AMAZON PRIME VIDEO

Homecoming

Una empresa treballa amb soldats que tornen de la guerra, ajudant-los a adaptar-se a la vida com a civils amb una teràpia avançada.