Norma Duval amenaça amb abandonar "Masterchef" en ple cuinat: "Me'n vaig"


La quarta gala de Masterchef Celebrity 7 va tenir a una clara protagonista, la vedete, Norma Duval. Durant la primera prova, els concursants havien de cuinar per parelles i per relleus un pastís de noces. Lorena Castell i Duval van haver formar tàndem després d'haver protagonitzat un fort enfrontament en programes anteriors.

En ple cuinat de la primera prova, la vedete no va poder més, va treure's el davantal i va abandonar la cuina farta de la seva companya. Tot va sorgir arran d'una discussió sobre si el fondant portava sucre o no. Mentre la catalana deia que per a fer el fondant no feia falta sucre, Duval insistia que sí.

"T'estic dient no li posis sucre, no li posis sucre i ara quedarà granulat perquè al fondant es queda el sucre", li va dir la catalana a la vedete sense gaire èxit: "Que jo no puc fer la fondant sense sucre!", va insistir Duval.

"Ens falta temps i encara no hem fet res del fondant", va criticar Lorena Castell. "Doncs me'n vaig, ja està. Me'n vaig del programa", va esclatar la vedete. En veure el que estava passant, la catalana la va anar a buscar per reconduir la situació. "Reconec que soc molt temperamental. No ens enfadem". 

04/10/2022

Deixa un comentari