Netflix anuncia l'estrena de la docusèrie sobre la mort de Mario Biondo, exmarit de Raquel Sánchez Silva


La docusèrie sobre l'assassinat del càmera Mario Biondo, exmarit de la popular presentadora de TVE, Raquel Sánchez Silva ja té títol i data d'estrena a Netflix. Serà el proper 3 d'agost quan la plataforma posarà llum a la mort de l'italià amb Las últimas horas de Mario Biondo que constarà de tres episodis. Uns fets que es van produir el 30 de maig de 2013, quan Biondo, va ser trobat mort al menjador del seu pis a Madrid.

Cal recordar que quan Netflix va anunciar que estava preparant la docusèrie, els pares de la família de la víctima van intentar aturar-la sense èxit, després de conèixer que Guillermo Gómez, mànager de Sánchez Silva és un dels productors executius. Segons informa Netflix, la docusèrie és el resultat d'una recerca que s'ha dut a terme entre els anys 2021 i 2023, i que ha inclòs més de 200 hores d'enregistraments, una vintena d'entrevistes, i la revisió de multitud de fonts bibliogràfiques.

La sèrie documental inclou a més el relat coral de diferents testimoniatges que, a través de les seves veus i opinions personals, comparteixen com van viure el cas, incloent-hi familiars, periodistes, o criminòlegs. "El nostre propòsit ha estat acostar-nos als esdeveniments des del punt de vista de la recerca periodística. El nostre objectiu sempre ha estat que la docusèrie ofereixi a l'espectador, per primera vegada, tota la informació perquè pugui valorar els fets d'un cas que sempre ha estat molt marcat pel debat mediàtic", explica la directora de la sèrie documental, María Pulido.

20/07/2023

Deixa un comentari