Les contundents i divertides revelacions de Valtònyc a l"APM?'

L"APM?' i el reporter, Joel Díaz, amb la seva secció 'Díaz de fúria', ha entrevistat al raper exiliat a Bèlgica, Josep Miquel Arenas (Valtònyc).

Valtònyc que acostuma a no tenir pèls a la llengua, ha revelat com és la seva vida al costat dels polítics catalans exiliats, com el qui va ser conseller de cultura, Lluís Puig, amb qui manté una bona relació d'amistat. "Som es Timón i Pumba dels Països Catalans".

Sobre el president exiliat Carles Puigdemont, ha revelat que "escolten música" i  que "sempre té problemes amb els ordinadors i li haig d'arreglar". També ha explicat per què el va definir com un "anarquista"."Vaig dir que Puigdemont era anarquista en un context on eren les 8 del matí i tenia una ressaca de la hòstia perquè havia guanyat un judici, i a Catalunya Ràdio em van dir: considera que Puigdemont és de dretes? I vaig dir, no, anarquista!"

Díaz ha continuat amb una contundent pregunta per al raper: "Josep diga'm la veritat, t'has fumat un porro a la Casa de la República?". I Valtònyc respon:"No, però sí que un amic meu va venir de visita i s'estava 'liant' un porro de camí cap allà. I quan vàrem arribar se'l va encendre i li vaig dir: 'giilipolles', que aquí hi ha Mossos d'Esquadra, imbècil". El periodista ha apuntat que la policia catalana no té jurisdicció per actuar al país europeu i el raper li ha respost amb ironia: "A vegades els hi tiro pedres perquè no et poden fer res".

Valtònyc ha explicat que va poder votar el 14-F gràcies a un amic que li va cedir el seu vot. "Vaig votar a la CUP, però si hagués votat amb el cap, ho hauria fet per a Junts", ha apuntat el raper.

 


Deixa un comentari