La incòmoda entrevista a l'ex d"OT' Samantha Gilabert que acaba amb un comunicat


El programa 'La Nova Normalitat' continua deixant sense paraules als seus convidats. El periodista Arnau Vila, protagonitza unes polèmiques preguntes, a partir del minut 9:40 del vídeo.

Vila, acostuma a fer el paper d'irreverent amb un to poc usual a televisió. Aquest divendres, un comentari fora de lloc del periodista en un Instagram live, emès abans de la connexió, ha provocat que el seu company de programa i cantant, Carlos Right, hagi enviat un comunicat de rebuig a la situació viscuda amb Gilabert.

Durant l'entrevista s'insisteix en el fet que Right i Gilabert acabarien tenint una relació, tot i que la cantant d"Operación Triunfo', té parella. Una de les preguntes fora de to i que van deixar a la cantant sense saber quina cara posar, va ser si "li agradaria fer un trio amb el seu nòvio i Carlos Right".

Aquest dissabte el propi Right ha emès el següent comunicat al seu compte d'Instagram:

"Em vaig sentir 'incomodíssim' i molt nerviós amb l'actitud i comentaris totalment fora de lloc per part d'un company, que no s'han de permetre ni en aquest segle ni en cap".

"No comparteixo ni em representa per a res l'entrevista que se li va fer a Samantha. per descomptat, no tenia ni idea de les preguntes tan fora de lloc que se li farien i em vaig sentir igual d'incòmode que ella".

Quan va acabar el programa vaig parlar amb Samantha per demanar-li disculpes, ja que em vaig sentir molt avergonyit per l'estona tan incòmode que vam passar, amb el 'carinyo' i l'amistat que ens tenim. Ni ella ni ningú mereix un tracte així."

"Disculpeu-me per no reaccionar públicament aviat, encara que sí que ho vaig fer al moment amb qui més havia de saber el meu suport, que és Sam."

 

 

 

20/03/2021

Deixa un comentari