Carles Francino a Buenafuente: "Veig el país 'encabronat', han posat alguna cosa a l'aigua"


Andreu Buenafuente marxa de vacances i ha acomiadat la temporada del seu programa 'Late Motiv',  des del terrat d'un edifici amb un convidat molt especial: Carles Francino. L'equip del programa va sorprendre al presentador amb una imatge seva i de Francino, junts quan van començar a la ràdio fa 40 anys.

Buenafuente va preguntar a Francino pel seu estat de salut després de passar la Covid-19, pel qual va haver de ser ingressat a l'UCI: "Estic molt bé, el neumòleg m'ha dit  que tinc els dos pulmons nets, capacitat respiratòria per sobre de la mitjana i el cap té les limitacions d'abans de la covid", va assegurar.

Francino marxa de vacances aquest divendres 9 de juliol i durant 6 setmanes. El presentador de la SER va reconèixer que el seu temps al periodisme s'acaba: "Som una generació tap que ha de deixar pas a les noves generacions". Durant la conversa, Francino també va explicar com va arribar a la professió: "De casualitat, jo volia ser mestre i dos amics em van convèncer d'estudiar periodisme". 

Pel que fa a la situació social i política actual, el de la SER, va assenyalar que "Veig el país 'encabronat', han posat alguna cosa a l'aigua". Francino també va criticar el paper dels polítics: "Han donat un exemple nefast i els ciutadans han donat el do de pit, els sanitaris han tret matrícula d'honor i els polítics no han estat a l'altura". El periodista català va demanar acabar amb la situació: "És urgent que el país reflexioni i pari, és un país encabronat i Espanya no és així".

09/07/2021

Deixa un comentari