Candela Peña revoluciona el "Col·lapse" de Ricard Ustrell i revela per què la van fer fora de TV3

Tercer programa d'el Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3, aquesta vegada emès excepcionalment en diumenge a causa de l'especial de l'1-O d'aquest dissabte. L'espai va reunir a 130.000 espectadors i un 7,6%, una millora de +1,2 punts. Entre els convidats, l'actriu Clara Segura i el presentador Albert Om, que va recordar la figura d'Àngel Casas. Però tota l'atenció se la va endur l'actriu Candela Peña que va revolucionar el plató i es va fer seva la cadira del presentador.

Peña va ser la darrera en aparèixer i ho va fer amb una copa de cava a la mà al costat de Bob Pop i la crítica de televisió, Mariola Cubells. "Tota l'entrevista la faràs amb la copa?", va preguntar-li Ustrell. "El noi de producció m'ha forçat a veure alcohol", va respondre ella en to de broma. "No ets una persona fàcil d'entrevistar i per això hem dit donem-li cava", va afegir el de TV3. "Òstia ets com el Bertín Osborne que els emborratxa!", va dir Peña.

Candela Peña al "Col·lapse"

"Jo vaig començar a treballar a TV3", va dir la catalana abans de revelar que l'havien fet fora de la cadena per robar ampolles de vi. Ustrell també va fer referència al fet que no parlés en català. "Jo parlo un català perfecte però en castellà m'expresso millor", va explicar l'actriu.

"Em fa molta il·lusió estar a la 'Tele 3' com diu la meva tia Mercedes", va afegir abans de fer-se amb la cadira del presentador.

L'actriu va estar desfermada durant tota l'entrevista i es va dirigir al públic en diverses ocasions. "Us veig molt abrigades no? Que us han dit que al plató feia fred o què? Es que estan amb bufandes i tot. Serà la tardor", va dir en veure que algunes persones anaven de ple hivern. "Escolta Ricard, aquelles dones d'allà estan enratonades. No ens veuen, ens estan saludant a través de la reixa", va dir en un altre moment dirigint-se a una part del públic que estava en un racó.

El públic del "Col·lapse"

"Quant fa que presentes aquest programa?", va continuar preguntant Peña a Ustrell. "Tres dies", va dir ell. "Òstia! Doncs necessitaràs sort per com està la situació. Necessitem audiència", va dir-li l'actriu. Ustrell va aprofitar per llançar un dard a TV3. "Ahir van fer un debat que sembla que no s'havia fet mai a TV3 sobre l'1-O".

Però un dels moments sonats de la nit va arribar de la mà d'una senyora del públic, la Encarna que va parar l'atenció de les càmeres en veure que cridava. "Jo vull venir a fer un programa amb la Candela a TV3", va dir. El moment més surrealista va ser quan de la zona on estava la banda de música va començar a sortir fum i la Encarna va llançar un "por aquí estan fumando eh".


Deixa un comentari