Buenafuente a Sardà: "Et vaig pagar molts tallats quan eres el meu director"

Xavier Sardà va ser el convidat d'aquest dimarts al programa d'Andreu Buenafuente 'Late Motiv'. Els dos periodistes van recordar com es van conèixer professionalment a Ràdio Barcelona als anys 90. "Jo estic impressionat d'estar avui aquí", va dir Sardà en asseure's al sofà de l'espai de Movistar+. "Veig la teva impressió i la doblo", va respondre Buenafuente."

Andreu Buenafuente va recordar com "als anys 90 jo estava a Ràdio Barcelona i em van dir que havia de col·laborar amb Sardà, que era el 'puto amo' en aquell moment i em vaig preguntar que havia vist en mi, ja sap com som?".

Sardà va explicar que ja està vacunat contra la Covid i que es troba tranquil amb el seu programa a TVE Catalunya, 'Obrim Fil'. Però el periodista, no va evitar comentar la situació política de crispació que es viu a Madrid i va carregar contra la candidata del PP: "Ayuso és independentista de Madrid".

Buenafuente va recordar com era treballar amb Sardà de director "Eres molt exigent, però a la vegada carinyós (…) El que sí que et vaig pagar molts tallats, perquè eres el típic que es tocava la jaqueta i deia: ui no tinc diners.".

 

 

 


Deixa un comentari