Avançament de la 3a temporada de 'New Amsterdam'

La nova temporada de la sèrie 'New Amsterdam' arriba aquest dimecres 2 de juny a FOX a les 22h, amb un doble episodi d'estrena.

A la tercera temporada de 'New Amsterdam', l'inconformista Max Goodwin (Ryan Eggold) i el seu excepcional equip de metges i infermeres tornen en un moment de plena actualitat. L'entrega de Max i el seu equip per recompondre el desastrós sistema d'atenció mèdica es posarà a prova enmig de les dificultats extremes i angoixants d'una pandèmia global. Però a aquests herois de la medicina no els importen els obstacles que es troben en el seu camí, els mou l'esperança i el compromís de revolucionar l'atenció mèdica i d'ocupar-se dels pacients un a un.

En el primer episodi d'aquesta nova temporada, l'hospital New Amsterdam encara s'està recuperant de la pandèmia quan un avió s'estavella a l'East River. Quan els investigadors van a interrogar a la tripulació del vol, l'Iggy lluita contrarellotge per a ajudar el pilot a descobrir la veritat i el Max investiga l'escassetat de medicaments després que un dels seus contragués Covid-19.


Deixa un comentari