Troben mort en un pàrquing el nen d'"ALF", Benji Gregory, als 46 anys

El protagonista de la mítica sèrie era bipolar i tenia depressió, però la seva família creu que ha perdut la vida per un cop de calor

Benji Gregory, a la sèrie "ALF"

Benji Gregory, actor que va saltar a la fama quan era nen pel seu paper de Brian Tanner a la sèrie de televisió ALF, ha mort. L'intèrpret tenia 46 anys.

Segons TMZ, el cos de l'actor es va trobar dins del seu cotxe en un pàrquing el passat 13 de juny. El seu certificat de defunció confirma la data, però l'Oficina del Metge Forense del Comtat de Maricopa ha afirmat que la causa de la mort encara s'ha de determinar.

La germana de l'actor, Rebecca, va declarar a TMZ que Gregory patia una profunda depressió i tenia trastorn bipolar a banda d'un trastorn de la son que, sovint, el mantenia despert durant dies. El seu cercle més proper ha explicat el que creu que va passar. Va anar a deixar uns xecs al banc, es va quedar adormit al cotxe i va patir un cop de calor mortal per les altes temperatures registrades a Arizona. L'intèrpret estava acompanyat pel seu gos, que també ha perdut la vida.

Nascut el 26 de maig del 1978 als afores de Los Angeles, Gregory va debutar a la pantalla petita el 1984 participant en un episodi de l'Equip A. El seu gran rol, però, no li va arribar fins dos anys més tard amb ALF, arribant a participar en més d'un centenar de capítols de la ficció. La sèrie també incloïa en el repartiment principal Max Wright, Anne Schedeen i Andrea Elson.

Emesa per l'NBC entre 1986 i 1990, la mítica sèrie ALF acrònim d'Alien Life Form (Forma de Vida Extraterrestre en català) narrava les aventures dels Tanner, una tradicional família estatunidenca que acull i oculta a casa un pelut i malparlat la nau del qual es va estavellar a la Terra i tenia predilecció per menjar gats.

L'any 2000 en una entrevista amb People va recordar el seu pas per ALF. "Les úniques vegades que semblava com si estigués treballant era quan les llums estaven enceses i feia molta calor", va afirmar, afegint que recordava "anar per sota l'escenari i jugar amb el personal". Així i tot, va confessar que va sentir un "gran alleugeriment" quan van cancel·lar la sèrie, ja que no volia continuar actuant. Malgrat això, també va dir que no se'n penedia de la seva trajectòria.

La filmografia de Gregory inclou, a més de l'esmentat, altres obres com Punky Brewster, Més enllà dels límits de la realitat, Contes sorprenents, Jumpin' Jack Flash o T.J. Hooper. Gregory va deixar el món de l'entreteniment el 2003 i es va allistar a la Marina dels Estats Units. Es va especialitzar en meteorologia i oceanografia i va utilitzar la seva experiència per crear pronòstics i advertències per a la seguretat aèria i nàutica. El 2005, va rebre l'alta mèdica honorable de la Marina.

ETIQUETES:

Deixa un comentari