OPERACIÓN TRIUNFO

"Operación Triunfo" tornarà a Prime Video el setembre del 2025

La nova edició del talent show repetirà l'emissió a Prime Video el setembre de l'any vinent

Operación Triunfo ja ha posat data a la pròxima edició del programa, que tornarà a Prime Video el setembre del 2025, després d'una exitosa edició que ha aconseguit seduir el públic una vegada més. L'exclusiva l'ha donat el propi perfil d'X del programa.

El perfil d'Instagram de Prime Video també ha anunciat que novament serà Chenoa la presentadora del talent show. La cantant i presentadora de l'anterior edició d'Operación Triunfo ha aparegut en un vídeo molt emocionada i ha anunciat que el programa tornarà a emetre a Prime Video. "Prepara la veu, prepara la coreo, prepara el ball, prepara el teu cor, perquè els que som fans estem encantats. OT torna el 2025!".

L'anunci s'ha fet mentre els concursants de l'última edició encara es troben de gira. En Juanjo, un dels tres finalistes, ha deixat un comentari en la piulada que ha fet OT aquesta tarda: "La mare que em va parir". Segurament els concursants no volen acabar amb la seva experiència com a triunfitos, però el show ha de continuar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari