El jove meteoròleg de TV3 que causa sensació a les xarxes

Gori Masip té 21 anys i ja destaca per la seva expertesa i personalitat, amb un posat i un estil que enganxen

Gori Masip, el nou home del temps de TV3

Gori Masip. Cal apuntar aquest nom, perquè s'està erigint en el futur de la meteorologia catalana, després del seu debut com a home del temps a TV3. La seva precocitat, acompanyada d'una imatge fins i tot infantil, ha sobtat l'audiència, que ràpidament ha omplert les xarxes socials de publicacions comentant l'estrena. El cert, però, és que l'avala una prolífica carrera a internet relatant el dia a dia del temps a Catalunya.

Tot just llicenciat en Geografia, Masip fa anys que col·laborava amb mitjans de comunicació i analitzava la situació meteorològica catalana amb vídeos a internet amb el perfil Meteo Garraf, on ja mostrava un posat i unes maneres pròpies d'un home del temps. Ara, però, li ha arribat l'oportunitat de treballar a la televisió pública catalana i ha sorprès tots aquells que encara no el coneixien.

De fet, Masip ja va aparèixer en antena a TV3 el mes d'abril per parlar de la situació a les platges catalanes i la manca de sorra. Ho va fer al Planta Baixa, on van aprofitar per presentar-lo. "M'encanten els temporals i m'apropo a la costa sempre que puc", va explicar, alhora que va reconèixer que el seu somni era treballar a la televisió. "Em veig sent l'home del temps de TV3", va dir. Somni complert, doncs.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Jordi

    expertesa no és al diccionari.

Deixa un comentari