PLATAFORMES

La plataforma 3Cat aconsegueix 1 milió d'usuaris en només vuit mesos

El servei de continguts en català acumula grans xifres de reproduccions, usuaris registrats i continguts en només vuit mesos de vida

3Cat / Europa Press

Bones notícies per a la plataforma de contingut del 3Cat: en només vuit mesos ha aconseguit un milió d'usuaris registrats. Segons expliquen des de la cadena pública catalana, unes 2.000 persones s'han donat d'alta cada dia durant el més de juny, generant així un gran creixement.

Un dels principals motius, expliquen, és l'estrena de sèries com "Tor" o "Cuina com puguis". També els èxits d'"Eufòria", el "Joc de cartes" o els darrers capítols del "Com si fos ahir" expliquen aquesta nova empenta. Setmana rere setmana, la plataforma ofereix nous continguts i segueix intentant ampliar el seu catàleg amb una immensa quantitat de productes estrenats per TV3 i els diferents canals al llarg de les dècades.

La plataforma del 3Cat es va posar en funcionament el 30 d'octubre del 2023, amb una tirada inicial de 250.000 usuaris que augurava una bona rebuda per part del públic. Segons expliquen també des de la cadena, s'han superat els 20 milions de reproduccions i arriben a connectar més de 2,7 milions de dispositius únics mensuals.

Xifres d'èxit

Això suposa un èxit del consum de continguts en català per part dels usuaris de les plataformes -recordant que, la majoria de les OTT del mercat internacional tenen una presència mínima de la llengua. 3Cat afirma que es consumeixen fins a 4 milions d'hores de contingut en català cada mes i una xifra encara més curiosa: més de 67.000 usuaris registrats consumeixen els continguts del 3Cat des de fora de l'Estat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari