ESTRENES

Les estrenes més destacades de la setmana (del 3 al 9 de juny)

La nova sèrie de l’univers “Star Wars” i la nova entrega de “Bad Boys”, plats forts de les novetats a cinemes i plataformes

04/06: ARCHIE (Filmin)

De què va: Nascut a Bristol, Archibald Leach es va convertir en un dels actors més populars del segle XX fent-se dir Cary Grant. Però malgrat el carisma i el glamur, Grant no va deixar mai de ser Leach, una persona molt conscient dels seus orígens i d'una vida personal marcada per la tragèdia.

Valoració: Segurament la vida de Cary Grant mereixia més, o com a mínim servir-se menys d'alguns clixés dramàtics. Però la veritat és que aquesta minisèrie acaba enganxant per les revelacions que fa sobre la seva intimitat i l'esforçadíssima interpretació de Jason Isaacs.

05/06: STAR WARS: THE ACOLYTE (Disney+)

De què va: Durant els darrers dies de l'Alta República, una onada de crims fa encara més fràgils els equilibris de poder. Un mestre Jedi i una guerrera amb qui manté un vell enfrontament hauran d'aprendre a treballar plegats per aclarir els fets i impedir que la galàxia caigui al costat fosc.

Valoració: La nova sèrie de l'univers "Star Wars" s'aferra als principis aplicats per la meravellosa "Andor": formar part d'aquesta saga no t'impedeix d'explicar una història amb identitat pròpia. Encerta de ple convertint-se en un thriller d'impecable factura tècnica que compta amb repartiment tan heterogeni com efectiu.

07/06: BAD BOYS: RIDE OR DIE (Cinemes)

De què va: Quan la memòria del seu antic capità és esquitxada per un cas de corrupció, els agents Mike Lowrey i Marcus Burnett es veuen obligats a treballar al marge de la llei per poder resoldre el cas. Però necessitaran ajuda i trobaran un gran aliat en el fill, també fugitiu, de Lowrey.

Valoració: La quarta entrega de la saga té les mateixes virtuts i defectes de l'anterior: funciona molt bé com a pel·lícula d'acció pura i dura, però a la vegada fa una mica la sensació que la cosa no dona per a més. És el primer "blockbuster" que estrena Will Smith després de la plantofada als Oscars.

07/06: HIT MAN: ASESINO POR CASUALIDAD (Cinemes i Netflix)

De què va: Gary Johnson és un dels assassins a sou més enigmàtics i buscats de Nova Orleans. Famós per la seva capacitat de canviar d'identitat, se salta tots els seus principis professionals quan s'enamora d'una de les seves clientes, una noia que intenta fugir d'una vida de maltractaments.

Valoració: La nova pel·lícula de Richard Linklater és una autèntica delícia i un dels seus millors treballs: partint d'un gènere i unes premisses molt recurrents, obra el miracle de ser romàntic, divertit, obscur i transcendent a la vegada. Al capdavant del repartiment, uns fantàstics Glen Powell i Adria Arjona.

ETIQUETES:

Deixa un comentari