3Cat

Helena Garcia Melero cuina de mans lligades per ordre de Marc Ribas i amb un flamenc rodejant-la

El cuiner del 3Cat presenta el seu nou programa i concurs, "Cuina com puguis", on diverses parelles de famosos faran... el que podran

Melero i Ribas cuinant

Sorpresa majúscula per a Helena Garcia Melero aquest divendres al Tot es mou. En Marc Ribas, un dels cuiners insígnia de 3Cat -que segueix liderant la franja del migdia amb les seves receptes- ha llançat un repte a la presentadora: seria capaç de cuinar amb les mans lligades una truita a la francesa?

Ribas ha augmentat l'aposta: amb un flotador de flamenc rodejant-la i pràcticament immobilitzant-li les extremitats. Situació còmica de la qual Melero se n'ha sortit prou bé.

Tot plegat era una excusa per presentar el nou programa que encetarà Marc Ribas el pròxim 27 de juny a TV3: Cuina com puguis. Es podrà veure de manera exclusiva a la plataforma de contingut en streaming del 3Cat.

El nou programa de Marc Ribas

Ribas, que cada migdia lidera amb els seves receptes del Cuines i ja ha començat a rodar la vuitena temporada del Joc de cartes, també es posarà al capdavant del nou espai. En un primer moment es creia que el programa es diria Un plat que fa riure, però enguany han presentat la nova versió. Al nou concurs, dos parelles de famosos del món de l'humor, actors, entre d'altres, competiran entre sí per seduir al propi Ribas i als altres membres del jurat.

Tot i que en un primer moment s'havia especulat amb el fet que el nou espai fos l'adaptació catalana de Tupper club, un programa que s'emet a diverses cadenes autonòmiques, finalment els directius de TV3 han apostat per un espai de nova creació per així poder tenir els drets d'emissió a la plataforma 3Cat.

Els membres del jurat seran Ivan Surinder, exconcursant del Joc de cartes i responsable del restaurant Tandoor de Barcelona i Sofia Janer, exconcursant de Masterchef 6. Qui també podria tenir un paper destacat és la presentadora i guanyadora de Masterchef Celebrity 7Lorena Castell.

Pel que fa a les parelles de famosos que hi participaran hi ha Charlie Pee i Tomàs Molina, el Mag Lari i Karmele Marchante, Marta Torné i Miki Nuñez, Joel Díaz i Andreu Juanola.

ETIQUETES:

Deixa un comentari