ESTRENES

"Espies de veritat" tornarà a la pantalla com a sèrie d'acció real

La productora Amazon MGM Studios està desenvolupant un projecte per reviure les aventures de la Sam, l’Alex i la Clover en un format diferent

La famosa sèrie d'animació francocanadenca, Espies de veritat, esdevindrà una sèrie d'acció real. La productora Amazon MGM Studios ha iniciat el desenvolupament d'una sèrie que mostrarà les protagonistes, Sam, Clover i Alex, en el seu primer any d'universitat.

Els dibuixos animats van ser estrenats l'any 2001 pel canal estatunidenc ABC Family i a Catalunya va arribar l'any 2002 al canal K3, i es va emetre posteriorment al Super3. Va ser un dels grans èxits del 2000 del canal català i va portar un dels openings més mítics a la pantalla, doblat per Manolita Domínguez.

L'any 2013 es va estrenar al canal Super3, en exclusiva mundial, la sisena temporada. La cadena catalana va ser la primera a estrenar a tot el món els dotze capítols de la penúltima temporada de la sèrie. La setena temporada es va estrenar l'any passat a França, vuit anys després de l'última reviscuda. 

Ara, els espectadors podran gaudir d'una nova entrega, aquesta vegada amb actrius reals, tot i que de moment no té ni guionista ni cap repartiment assignat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari