Les estrenes més destacades de la setmana (13 a 19 de maig)

La història del grup Locomía i una aventura fantàstica amb Ryan Reynolds, plats forts de la cartellera

17/05: AMIGOS IMAGINARIOS (Cinemes)

De què va: Després d'una mala experiència, Bea comença a veure els amics imaginaris que la gent ha tingut fins que ha entrat a la vida adulta. Estan entre nosaltres, condemnats a veure com les persones que els han creat ja no els veuen. Però Bea està disposada a qualsevol cosa per ajudar el seu, d'amic.

Valoració: Després de demostrar que era un gran cineasta amb el díptic "Un lugar tranquilo", John Krasinski s'embarca en aquesta ambiciosa superproducció fantàstica que apunta a èxit mundial i compta Ryan Reynolds i Cailey Fleming de protagonistes. Atenció a l'espectacular planter de veus dels amics imaginaris.

17/05: DISCO, IBIZA, LOCOMÍA (Cinemes)

De què va: Durant els anys 80, un grup d'amics encapçalats per Xavi arriben a Eivissa per guanyar-se la vida en el món de la moda. Però quan coneixen un ambiciós productor musical, la seva carrera dona un tomb i, malgrat que mai s'havien plantejat cantar, els protagonistes es converteixen en un fenomen dels escenaris.

Valoració: Kike Maíllo coescriu i dirigeix aquesta biografia del grup Locomía que vol endinsar-se en allò que no sabíem del grup i, a la vegada, en reivindica el seu llegat estètic. Funciona gràcies a la recreació d'època, la banda sonora i un repartiment que inclou Jaime Lorente, Alberto Ammann i Blanca Suárez.

17/05: CAÍDA LIBRE (Cinemes)

De què va: Marisol, entrenadora de l'equip de gimnàstica rítmica, és una dona ambiciosa i exigent. Qui més ho paga és Angélica, la més nova i la més prometedora de les seves gimnastes. Quan Marisol descobreix que el seu marit l'enganya, la seva relació amb Angélica arriba a quotes de tensió irrespirables.

Valoració: Juan Antonio Bayona produeix aquesta comunió entre thriller psicològic i drama esportiu on es retroba amb la seva muda a "El orfanato", Belén Rueda. Dirigida per Laura Jou, destaca també per la presència de Ilay Kurelovic, Irene Escolar, Manuela Vellés, Maria Netavrovana i Brays Efe.

17/05: 99 (Amazon Prime)

De què va: El 1999, el Manchester United va guanyar el triplet en només deu dies. Era el resultat d'una trajectòria molt convulsa liderada per Alex Ferguson i que va servir per projectar tota una generació de futbolistes. Aquesta és una crònica en tres entregues d'aquella gesta i els seus protagonistes.

Valoració: Amazon comença a assemblar-se a Netflix en el do per produir documentals que, sense que el tema t'interessi especialment, t'enganxen de mala manera. És el cas d'aquesta minisèrie sobre el moment àlgid de la història moderna del Manchester United, que brilla gràcies al muntatge i la mirada a les interioritats del món del futbol.

ETIQUETES:

Deixa un comentari