ESTRENES

Els famosos catalans es posen a prova a "Atrapats amb Eva Soriano", el nou escape room de 3Cat

El programa s’estrena aquest estiu i reunirà 10 famosos que hauran d’intentar fugir d’un museu temàtic 

3Cat estrena aquest estiu un nou programa d'entreteniment amb la còmica i presentadora Eva Soriano. El programa tindrà sis capítols i el format consistirà en un escape room en què un grup de 10 famosos hauran d'escapar d'un museu temàtic, passant diferents proves com endevinar enigmes o superar trampes.

Soriano s'encarregarà de donar ordres i posar paranys a les celebritats per guiar-los en el seu recorregut per poder escapar o no del seu museu. Els primers participants confirmats són la creadora de contingut Gemita, la periodista Laura Fa, l'actor Roger Coma i el cuiner de 3Cat Arnau París.

Tots els capítols seran diferents i hi ha la possibilitat que els que comencen com a participants canviïn de rol. Els episodis s'estrenaran exclusivament a la plataforma 3Cat.

La plataforma acaba d'estrenar El Tros, un reality per posar en valor la feina a pagès i el programa Cibercrims. També estrenarà la minisèrie Nudes, sobre els perills a la xarxa, el 30 de maig, i On és la pasta, el nou programa de Gerard Romero, que encara no té data.

ETIQUETES:

Deixa un comentari