POLÈMICA

TVE suspèn l'estrena de "Supernanny" pel tatuatge nazi d'un dels seus protagonistes

La direcció de la cadena pública espanyola atura la promoció del nou espai per les queixes de la defensora de RTVE i la ministra de Joventut

Rocío Ramos Paúl a la presentació de "Supernanny" (RTVE)

La direcció de TVE ha decidit suspendre la promoció de l'estrena de Supernanny a causa d'una insòlita imatge que es va poder veure a la primera promoció del programa. Va ser el passat 10 d'abril quan la cadena va presentar el nou espai com "una aposta de servei públic". En aquest mateix acte, la cadena pública espanyola va llançar la primera promo del programa i va deixar sense paraules quan un dels pares protagonistes va aparèixer amb un tatuatge al colze d'un sol negre, de simboligia nazi.

Un fet que va provocar un gran enrenou a les xarxes i que segons va avançar l'Agència EFE, aquest dimarts 23 d'abril, l'actual presidenta interina de RTVE, Concepción Cascajosa, va comunicar als consellers que havia rebut una carta de la ministra de Joventut i Infància, Sira Rego, i una altra de la defensora de l'audiència, María Escario, mostrant la seva preocupació pel contingut del programa.

Fonts de la productora van explicar a Vertele que el pare en qüestió està "destrossat" pel que sha dit sobre ell a les xarxes i nega que sigui seguidor de la ideologia o estètica nazi. L'home argumenta que el símbol fa referència a la mitologia vikinga. De moment el programa ha quedat suspès 'sine die' i Cascajosa ha demanat als consellers que estudiïn la viabilitat de la seva emissió. Supernanny, emès entre 2006 i 2017 a Cuatro, era una de les apostes de la present temporada de TVE.

ETIQUETES:

Deixa un comentari