NOVA SÈRIE

TV3 anuncia "El mal", un thriller protagonitzat per David Verdaguer i Ángela Cervantes

La sèrie produïda per Mediapro està ambientada a Barcelona i el rodatge començarà en les pròximes setmanes

David Verdaguer en una entrevista recent a TV3

TV3 i la plataforma 3Cat estrenaran en primícia la nova sèrie El mal, un thriller de vuit episodis coproduït amb The Mediapro Studio. Lluís Arcarazo (Nissaga de poder, El cor de la ciutat)) és el creador d'aquesta ficció, ambientada a Barcelona, que narra la història d'una investigació per trobar un assassí en sèrie de sense sostre.

David Verdaguer (Saben Aquell, Estiu 1993) i Ángela Cervantes (La Maternal, Chavalas) seran els protagonistes d'aquesta sèrie, dirigida per Marta Pahissa i que es començarà a rodar a Barcelona en les pròximes setmanes. Tot i que El mal s'estrenarà en 3Cat, The Mediapro Studio comptarà amb els drets de venda de la sèrie a nivell mundial

Així és El mal

L'argument d'El mal parteix d'una història real. A finals d'abril del 2020, en ple confinament per la covid-19, les autoritats van detenir un home acusat d'assassinar diversos indigents als carrers de Barcelona, sempre seguint el mateix patró: mentre dormien i amb una brutalitat extrema. Els agents d'homicidis encarregats de la investigació, el seu entorn personal més proper i els que es veuen obligats a conviure als carrers de Barcelona sense possibilitat de fugir són els personatges principals de la història.

ETIQUETES:

Deixa un comentari