PREOCUPACIÓ

Shannen Doherty, de "Sensación de vivir", malalta de càncer, revela que s'està preparant per a la mort

L'actriu que pateix una metàstasi, assegura que està preocupada per la seva mare: “Estic intentant posar-li les coses més fàcils"

Shannen Doherty pateix un càncer des de l'any 2015

L'actriu Shannen Doherty (52), coneguda pels seus papers a Sensación de vivir i Embrujadas, ha anunciat que ha començat a preparar-se per a la seva mort arran de la greu malaltia que pateix. La intèrpret, que va ser diagnosticada d'un càncer de mama l'any 2015 del qual va recaure l'any 2020; i que poc després va desencadenar en una metàstasi al cervell i també als ossos, ha explicat que ha arribat a idear el seu propi funeral.

Doherty ho ha dit a través del seu podcast Let's be clear, on ha revelat que fins i tot ha elaborat una "llista negra" de persones a les quals vol vetar a la seva vetlla. L'actriu afirma que no vol que "ningú vagi a acomiadar-la perquè és el políticament correcte". En el mateix podcast, Doherty ha assegurat ara que està "molt preocupada per la seva mare". "La meva prioritat en aquest moment és ella. Sé que serà molt dur per a ella si jo em moro abans i per això estic intentant que moltes altres coses li siguin més fàcils", ha assegurat.

Doherty a l'hopsital després de ser operada d'un tumor al gener del 2023 (Instagram)

Per això, explica que ha començat a prescindit de diverses coses: "Sents que estàs renunciant a alguna cosa que va ser molt especial i important per a tu. Però saps que és el que has de fer i, al final, et donarà una certa sensació de pau i de calma perquè estàs ajudant les persones que deixaràs enrere a tenir una transició més neta i més senzilla".

Tant és així, que l'actriu ha revelat que va viatjar a la seva casa de Tennessee (EUA) per recollir les seves pertinences i dir adéu a un lloc en el qual sempre havia somiat per viure i dedicar-se a cuidar cavalls.

ETIQUETES:

Deixa un comentari