PRESENTADOR

Ramon Pellicer parla de la seva retirada a TV3 i assegura que "ser guapo" l'ha perjudicat

"Jo no estic obligat a retirar-me als 65 anys perquè no formo part de la plantilla fixa de la CCMA", ha assegurat el veterà presentador

Ramon Pellicer al "Telenotícies"

Ramon Pellicer (63) treballa a TV3 des de l'any 1988 quan va debutar al TN Migdia. Tot i això, al setembre de 1993 el presentador va fer el salt a TVE per fer-se càrrec del Telediario, i dos anys més tard, va assumir la direcció de l'informatiu de la cadena pública espanyola. Una tasca que va mantenir fins al setembre del 1996, quan la nova direcció d'Ernesto Sáenz de Buruaga el va rellevar.

Al 1997, va tornar a TV3 per fer-se càrrec del magazín informatiu Entre línies, que es va mantenir en antena fins al 2007. Va ser en aquesta etapa quan Pellicer es va casar amb la presentadora Júlia Otero, amb qui va mantenir la seva relació fins al 1993. L'any 1998, el presentador va ser escollit per conduir el programa Domini públic i va conèixer a la seva actual dona, la també periodista de TV3, Lali Colomé, amb qui es va casar l'any 2005 i té tres fills la Martina (19), la Daniela (16) i l'Adrià (14).

La trajectòria del presentador també ha passat per liderar el TN Vespre (2007-2013) al costat de Raquel Sans al 2007; i des del 2014, condueix el TN cap de setmana al costat de Cristina Riba. Tot i això, és l'únic presentador dels Telenotícies que no forma part de la plantilla de la cadena i factura els seus contractes a través de la seva productora Sticakí que ascendeix a un total de 132.669 euros a l'any, segons figura al Portal de Transparència de la CCMA.

Ramon Pellicer i Cristina Riba al "TN Cap de setmana"

"No estic obligat a jubilar-me als 65 anys"

Aquest cap de setmana, Pellicer va ser entrevistat a El Suplement de Catalunya Ràdio on va fer balanç de la seva trajectòria, de la diferència d'edat entre homes i dones a la televisió i d'una possible jubilació, entre d'altres. "No he pensat en jubilar-me. Jo no estic obligat a retirar-me als 65 anys perquè no formo part de la plantilla fixa de la CCMA. Plegaré el dia que deixin de contractar-me", ha assegurat el presentador.

Pellicer també ha parlat de les crítiques sobre el model de presentador veterà home, acompanyat d'una jove dona: "Jo quan vaig començar l'any 1988 la majoria de crítiques que tenia eren referents a la meva edat. Em deien que no tenia prou experiència ni credibilitat. I és fals, és una qüestió de capacitats i de talent", ha defensat el de TV3.

"Cada vegada hi ha més dones a TV3 que han anat madurant i envellint amb la cadena i continuen al peu del canó. El criteri per presentar el TN no pot ser només l'edat", ha assegurat Pellicer.

El veterà periodista també ha assegurat que el fet de tenir un bon físic no l'ha ajudat en la seva carrera professional: "Ser guapo m'ha perjudicat més que ajudat. Em sembla que és superficial i ens estigmatitza". Pellicer va cloure la conversa assegurant que manté una excel·lent relació amb Júlia Otero.

ETIQUETES:

Deixa un comentari