ENSURT

Pere Mas, exdirector del "FAQS", operat d'urgència a cor obert: "Un sotrac molt gran"

El periodista ha explicat a RAC1 que va haver de ser sotmès a una doble cirurgia bypass d'emergència: "Tot va anar molt ràpid"

Pere Mas als estudis de TV3

Pere Mas, exdirector del FAQS de TV3 i actual col·laborador del Planta baixa i El món a RAC1, ha tornat aquest dijous a la ràdio del Grup Godó després d'un mes d'absència per motius de salut. "Estic molt bé", ha assegurat el periodista que ha explicat que ha hagut de passar pel quiròfan a causa d'una obturació coronària severa en part d'una artèria del tronc del cor.

El tertulià que complia alguns factors de risc com el fet de ser diabètic i patir d'estrès, va haver de ser sotmès a una doble cirurgia bypass d'emergència a cor obert que va durar sis hores. "Tot va anar molt ràpid. Va haver-hi un moment que em van parar el cor durant 54 minuts", ha explicat Mas. Per fer això, el van connectar a una màquina de circulació extracorpòria, per bombar la sang durant l'operació i poder recosir-lo.

En total va estar deu dies a l'hospital. "Tot això és un sotrac molt gran, jo ja era diabètic", ha reconegut, abans d'agraïr la feina als metges que el van operar a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. "El comentari que em feia tothom abans de l'operació era: 'Tranquil, Pere. Te'n sortiràs'", ha afegit. Mas ha lloat la la sanitat pública catalana i ha demanat "als polítics que ara estan de campanya que hi posin més pasta!".

ETIQUETES:

Deixa un comentari