CONTRACTE

L'exigent oferta de TVE per fitxar David Broncano i enfrontar "La Resistencia" a Pablo Motos

La direcció de la cadena pública decidirà aquest dijous si aprova la compra de l'espai de Movistar+ per 14 milions i dues temporades

David Broncano a 'La Resistencia' (Movistar+)

Després de setmanes de controvèrsia, votacions fallides i dimissions sonades, aquest dijous 4 d'abril el Consell d'Administració de RTVE decidirà si aprova el fitxatge de David Broncano (39). Segons ha avançat Bluper, la cadena pública ara liderada per la catalana Concepción Cascajosa ofereix al presentador de La Resistencia un contracte per a dues temporades i no tres com estava previst inicialment.

D'aquesta manera, el programa que s'emet a Movistar+ des de l'any 2018 i que va agafar el relleu al Late Motiv d'Andreu Buenafuente, ocuparia la franja de l'acces prime time per competir amb El Hormiguero de Pablo Motos. El contracte entre la cadena pública i El Terrat, productora del programa, inclouria diverses condicions. L'aterratge de La Resistencia a TVE suposaria una inversió de 14.076.135 euros més IVA, amb un màxim de 87.975 euros més IVA de mitjana per entrega.

David Broncano podria dur "La Resistencia" a TVE

Retallar el Telediario

Broncano tindria garantits un mínim de 155 programes a l'any i durant els 18 primers mesos d'emissió, l'espai no podrà ser cancel·lat. RTVE només podria suprimir el programa si Broncano no aconseguís una audiència mitjana d'entre el 7,5% i 8,0% durant els primers quatre mesos. En aquest cas, la cadena sí que podria prendre una decisió unilateral sobre la seva continuïtat.

Un dels punts més destacats és que l'acord proposa un canvi dràstic com és la reducció de la durada del Telediario 2 que s'acabaria entre les 21.30 i 21.45h per poder donar pas al nou format i enfrontar-lo directament al de Pablo Motos. L'espai s'emetria en fals directe i tindria amb una durada d'entre 70 i 80 minuts.

ETIQUETES:

Deixa un comentari