CONCURS

Les cançons de la setena gala d'"Eufòria" que viurà una sorpresa inèdita

Els 9 concursants que segueixen al talent musical hauran d'interpretar temes en català, castellà i anglès

Julien, favorit de la darrera gala d'"Eufòria"

Després de la sonada expulsió del Fredrik que va haver de dir adeu a Eufòria després de caure a la zona de perill i perdre davant la Maria amb només el 35% dels vots del públic, la setena gala del concurs de TV3 d'aquest divendres 19 d'abril, ja ha decidit els temes que interpretaran els seus 9 concursants que segueixen lluitant per la victòria.

La primera en actuar però, serà l'exconcursant Sofia Coll que tornarà al programa després del seu pas pel Beniform Fest. I molta atenció perquè durant la gala hi haurà una sorpresa inèdita fins ara al concurs que tindrà una gran afectació al transcurs del programa.

Pel que fa als concursants, alguns d'ells com la Maria i la Bita, estan vivint aquesta situació com una muntanya russa emocional. La salvada amb un 65% dels vots a la gala 6, interpretarà "Dance Alone" de Kia i Kyle Minogue. "Necessito una mica de somriure", ha reconegut durant el repartiment de temes amb Daniel Anglès, coach vocal del programa. En el cas de la Bita cantarà "Tan de bo" de la Suu.

En Julien, únic concursant favorit de la darrera gala, s'ha mostrat molt agraït pel suport rebut. "Estic súper agraït i content. No m'esperava pujar a la butaca de favorit", ha reconegut el de Perpinyà que haurà d'interpretar "Seguirem ballant" de Doctor Prats i també haurà de ballar a l'escenari. "És un repte més, però per això estem aquí. Això és un joc i s'ha de jugar", ha assegurat.

La Valeria cantarà "Pare" de Joan Manel Serrat. "És un himne", ha celebrat la noia. En Lluís farà la seva pròpia versió de "Massstimas", una cançó de l'exconcursant de la primera edició, Edu Esteve. Per la seva banda, la Lluna cantarà en castellà "Quédate conmigo" de Pastora Soler. "És una cançó molt complicada però la treballaré molt…", ha assegurat la concursant.

La seva companya Aina da Silva tindrà el repte de posar-se en la pell de Jennifer López i el seu "Dance again". "M'encanta soc molt fan d'ella. És una 'woman power'", ha celebrat. En Xavi Noms serà Duncan Laurence per cantar "Arcade". "És boníssima. És molt xul·la de cantar i no és tan difícil", ha assegurat el noi. La Misty també cantarà un tema molt potent com és "Diamonds" de Rihanna.

Vídeo del repartiment de temes

ETIQUETES:

Deixa un comentari