FITXATGE MEDIÀTIC

La irònica reacció de Xavi Coral i Ramon Pellicer pel salt de Tomàs Molina com a candidat d'ERC

Els presentadors del Telenotícies han tirat d'ironia arran de la decisisó del seu company de presentar-se a les eleccions europees

Xavi Coral i Francesc Mauri al "TN Migdia" d'aquest dilluns

El salt de Tomàs Molina a la política com a candidat d'ERC a les eleccions europees ha estat la sorpresa del cap de setmana i ja ha provocat que els seus companys del Telenotícies a TV3 hi hagin dit la seva en directe. Molina, que era el cap del servei de meteorologia de TV3, així com ambaixador del Pacte Europeu pel Clima, deixarà de sortir a TV3 de forma imminent, tot i que continuarà treballant a la cadena pública.

Així ho ha confirmat el propi meteoròleg aquest dimarts 2 d'abril en una roda de premsa al costat del líder d'ERC, Oriol Junqueras: "Ja no sortiré més per televisió. Divendres passat va ser l'últim dia que vaig sortir per la tele, almenys de moment", ha explicat. Tot i això, Molina ha assegurat que "seguiré treballant a TV3 però sense sortir per televisió".

Un anunci inesperat que ja ha provocat que el presentador del Telenotícies Migdia, Xavi Coral, aprofités el seu habitual comentari irònic al final de l'informatiu amb el també meteoròleg Francesc Mauri, per preguntar-li si ell també faria el salt a la política: "Què Mauri no tens intenció de fer-te polític, oi?". Una qüestió que va agafar per sorpresa al seu company: "Ostres! Aquesta no me l'esperava", va assegurar tot i que va deixar clar que ell no tenia "cap intenció" de fer un gir professional: "Jo continuaré fent el temps".

Pellicer: "Quin trasbals"

En aquest mateix sentit va bromejar aquest diumenge el presentador del Telenotícies cap de setmana, Ramon Pellicer. En aquesta ocasió, va ser amb Dani Ramírez, l'home del temps de TV3 dels dissabtes i diumenges: "Dani, quin trasbals a la méteo, no?", va dir Pellicer entre els somriures dels seus companys. Pocs segons després, el presentador va aclarir que es referia al temporal de mar que ha afectat la costa catalana.

ETIQUETES:

Deixa un comentari