ENTREVISTA

Patacada de Gemma Nierga amb l'ultradretana Sílvia Orriols a TVE: 4.000 espectadors i un 1,2%

L'alcaldessa de Ripoll que havia denunciat que TV3 no la convidava, va ser entrevistada al programa "Cafè d'idees" de La 2

Sílvia Orriols i Gemma Nierga al "Cafè d'idees" de TVE

L'extrema dreta d'Aliança Catalana ha aconseguit els avals electorals per a presentar-se a les eleccions catalanes del 12-M després d'haver aconseguit 10.000 signatures i serà present a les quatre demarcacions catalanes. Tot i el veto fins ara imposat als mitjans pública catalans, aquest dimarts, l'alcaldessa de Ripoll, i candidata a presidenta, Sílvia Orriols, va ser entrevistada al programa Cafè d'idees de Gemma Nierga de La 2 de TVE.

Tot i la repercussió a les xarxes socials, l'espai es va quedar amb només 4.000 espectadors i un 1,2%, la meitat de l'audiència obtinguda el dia anterior quan Nierga va reunir 8.000 seguidors i un 2,2%. Durant la conversa, Orriols va assegurar que "som un grup ètnic", en referència a l'existència de la 'raça' catalana.

Una entrevista que com era d'esperar, no ha estat exempta de crítiques. "Com a show periodístic, molt divertit. El problema és que el populisme i la demagògia d'aquesta racista pot calar i molt", va sentenciar el periodista Marc Gabernet.

Es dona la circumstància que fa només uns dies, la líder del partit d'extrema dreta va publicar un vídeo a les portes de TV3, denunciant que és "la televisió que entrevista tots els candidats menys a una", en referència a ella.

"Som als afores de TV3, la televisió pública de Catalunya, la televisió que rep els impostos de tots, però que satisfà només l'interès d'uns quants. La televisió que difama totes les opcions polítiques que contradiuen i qüestionen el govern, la televisió que entrevista a tots els candidats, menys a una. És que els meus votants no paguen impostos, Pere Aragonès?".

ETIQUETES:

Deixa un comentari