CONCURS

El municipi lleidatà que participarà al "Grand Prix" d'aquest 2024 a TVE

El mític concurs de Ramón García tornarà aquest estiu a La 1 després de la bona acollida aconseguida l'any passat

Ramón García a el "Grand Prix" de TVE

El Grand Prix del Verano de TVE d'aquest 2024 ja ha seleccionat els 14 municipis que participaran aquest estiu als 10 programes que tindrà la nova edició. El mític concurs presentat per Ramón García va tornar l'estiu passat al prime time de La 1 després de 18 anys i va arrasar amb una audiència de 281.000 espectadors i un 21,4% (26,1% a Espanya). Unes xifres que van pujar a un 29,5% entre el públic de 13 a 24 anys i un 42,3% de 25 a 44 anys.

Enguany, els pobles s'enfrontaran, com sempre de dos en dos, en set programes eliminatoris i amb un premi final de 30.000 euros. Els quatre més ben puntuats es classificaran per a les dues semifinals i el poble guanyador de cadascuna d'elles, accedirà a la gran final. Entre els 14 nous municipis n'hi tornarà a haver un de català. Així, si en l'edició del 2023 va ser Cervelló, al Baix Llobregat, en aquesta ocasió serà Almacelles, al Segrià.

El municipi lleidatà de prop de 7.000 habitants està governat per l'alcalde Joan Bosch, d'Amunt Almacelles-Ara Pacte Local, formació vinculada al desaparegut Pdecat, que va aconseguir 3 regidors i va pactar amb els Comuns (2) i ERC (2) per arrabassar l'alcaldia a Junts, que va ser la llista més votada amb 4 regidors.

Els 14 pobles del Grand Prix d'aquest 2024:

 1. Almacelles (Lleida, Catalunya)
 2. Bembibre (Lleó, Castella i Lleó)
 3. Binissalem (Mallorca, Illes Balears)
 4. Burela (Lugo, Galícia)
 5. Cangas de Onís (Astúries)
 6. Llerena (Badajoz, Extremadura)
 7. Medio de Cudeyo (Cantàbria)
 8. Morata de Tajuña (Madrid)
 9. Ondara (Alacant, País Valencià)
 10. Olvera (Cadis, Andalusia)
 11. San Adrián (Navarra)
 12. Santo Domingo de la Calzada (La Rioja)
 13. Tauste (Saragossa, Aragó)
 14. Villanueva de la Torre (Guadalajara, Castella -La Manxa)

ETIQUETES:

Deixa un comentari