SALUT

Àngel Llàcer, ingressat a una clínica de Madrid per una greu infecció bacteriana

El director teatral ha explicat que en un primer moment els metges no sabien què tenia: "Estaven molt preocupats"

Àngel Llàcer

Àngel Llàcer (50) està ingressat a la Clínica Ruber de Madrid després d'haver-se infectat pel bacteri shigel·la. "Sembla el nom d'una drag queen", ha dit amb ironia l'actor aquest dimarts a El matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell. Segons ha explicat, la infecció creu que el va agafar fa un mes després d'un viatge al Vietnam el passat mes de febrer: "Vaig agafar una intoxicació i em van posar un antibiòtic durant cinc dies, però el bacteri es va quedar".

L'actor es va començar a sentir indisposat després d'una funció de la seva obra de teatre The producers que actualment representa a la capital espanyola. "Em vaig començar a trobar malament i em van ingressar. Ho he passat molt malament", ha relatat. "Els metges no sabien que tenia, tenia mal de panxa, feia caca amb sang, cada vegada tenia més febre. Estaven molt preocupats. Les infermeres em deien que em venien a veure més a mi que al president del govern", ha assegurat.

Ricard Ustrell i Àngel Llàcer a "Col·lapse"

Baixa a Tu cara me suena

"M'han donat tres anibiòtics i em fan quedar-me a l'hospital durant una setmana", ha explicat des de l'hospital madrileny. Cal recordar que el director teatral també es trobava en ple rodatge de l'onzena temporada de Tu cara me suena. Un programa al qual no podrà assistir "unes dues setmanes" i serà l'actriu Sílvia Abril qui ocuparà el seu lloc al jurat duant la seva absència.

ETIQUETES:

Deixa un comentari